Πότε θα κυκλοφορήσει το κουήρ δράμα των Μεσκάλ και Ο’Κόνορ;

12/06/2024
από
Από ό,τι φαίνεται,  η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου ιστορικού κουήρ δράματος με τους Πολ Μεσκάλ και Τζος Ο’Κόνορ, «The History of Sound», είναι πολύ πιο μακριά από ό,τι ελπίζαμε.

Ο Τζος Ο’Κόνορ, που είδαμε πρόσφατα στην ταινία «Challengers», θα υποδυθεί τον Ντέιβιντ, έναν άνδρα που βιώνει τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην ταινία «The History of Sound». Η ζωή του θα αλλάξει «βαθιά» όταν γνωρίσει τον Λιονέλ , τον οποίο υποδύεται ο πρωταγωνιστής του «All of Us Strangers», Πολ Μεσκάλ.

Ο Όλιβερ Χερμάνους, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τρία επεισόδια του γκέι ιστορικού δράματος «Mary & George» του Νίκολας Γκαλιτζίν, βρίσκεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά εξέδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας που θα ραγίσει τις καρδιές όσων ανυπομονούσαν.

«Η Βενετία το ζήτησε, αλλά δεν είναι έτοιμο», δήλωσε ο Χέρμανους στο AwardsWatch, αναφερόμενος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας του 2024, το οποίο θα χτυπήσει την πόλη τον Σεπτέμβριο.

Ελπίζει ότι η ταινία του θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, το οποίο πραγματοποιείται τον Μάιο. Έτσι, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν περίπου ένα χρόνο μόνο για να διαβάσουν τις πρώτες κριτικές – και δεν θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από τα τέλη του 2025.

Η είδηση είναι ιδιαίτερα απογοητευτική, δεδομένου ότι το δράμα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021 και έχει ήδη υποστεί μια σειρά από καθυστερήσεις. Αλλά για όσα άτομα θέλουν να ακούνε ωραίους διάσημους άντρες να τραγουδούν, υπάρχει και κάτι άλλο.

«Έχουμε να δημιουργήσουμε πολλή παρτιτούρα, ο Πολ και ο Τζος τραγουδούν και όλα έχουν να κάνουν με τον ήχο», δήλωσε ο Χερμάνους.

Η ταινία ακολουθεί τους νεαρούς άνδρες καθώς «ξεκινούν να καταγράφουν τις ζωές, τις φωνές και τη μουσική των συμπατριωτών τους» – εξ’ ου και το τραγούδι – και ερωτεύονται στην πορεία – και σύμφωνα με τη σύνοψη «αλλάζουν βαθιά».

Ο Ο’ Κόνορ και ο Μεσκάλ εθεάθησαν στα γυρίσματα της ταινίας νωρίτερα φέτος, να φορούν καπέλα, πουκάμισα, γραβάτες και γιλέκα.

Τότε, ο Χερμάνους πείραξε ότι οι ηθοποιοί «έπαιρναν φωτιά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Ο’ Κόνορ μπορεί να είναι πιο γνωστός για τη συμμετοχή του ως πρίγκιπας Κάρολος στο «The Crown», αλλά έχει επίσης καθιερωθεί αρκετά για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ρόλους του, μεταξύ άλλων στο «Challengers», στην ταινία «God’s Own Country» και σε έναν μικρό ρόλο στο «Peaky Blinders».

Ο Μεσκάλ έχει επίσης υποδυθεί κουήρ ρόλο, στην απίστευτα συγκινητική ταινία «All of Us Strangers» νωρίτερα φέτος.
Δες και αυτό!