Ποιος θυμάται τον Σταμάτη Γαρδέλη; Το πρωινό του ΑΝΤ1 και ο μισογυνισμός

1
792
Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του γενικά για τους βιασμούς. 

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά όσες φορές τον έχω δει τρελαίνομαι, είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας. Και τα κορίτσια δεν είναι καημένα; Τι να πω; Δεν είμαι και δικαστής. Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική.

Όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι πολύ έντονη. Όταν είσαι στην κορυφή ξυπνάς ζήλειες, φθόνο κι απωθημένα. Λογικόνα ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον του. Να δείξουμε λίγο ανθρωπιά στην ιστορία και θα πάρεο το δρόμο του το πράγμα. Πέσαμε όλοι πάνω του, τον σκίσαμε», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Ο Μητροπολίτης Δωδώνης νομίζω ότι έκανε κακή διατύπωση για τους βιασμούς. Όταν γίνεται ένας βιασμός και η βιασθείσα συνεχίζει να είναι ή να δουλεύει με τον βιαστή, αυτό δεν λέγεται βιασμόις, υπάρχει συναίνεση. Το να υποχωρείς σε ένα βιασμό για να έχεις ένα αντίκρυσμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

Τα όσα είπε ο ηθοποιός προκάλεσαν τις αντιδράσεις του Λιάγκα και του πάνελ του. Αρκετά ενοχλημένοι απάντησαν στον Σταμάτη Γαρδέλη. Όχι όμως τόσο, ώστε να μην παίξουν τη συνέντευξη του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προφανώς και έπαιξαν την συνέντευξη του . Μήπως ξεχάσατε πριν κάποια χρόνια την αναπαράσταση βιασμού που ξεφτίλισαν ο κύριος Λιάγκας με την Γκαγκάκη και την τσολακη στην εκπομπή τους;

Comments are closed.