Το LGBTQI+ Voice Up: Project Greece συνεχίζει την σειρά των podcast αναφορικά με τις δυσκολίες και διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Ελλάδα με την θεματική “ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα & εργασία: Αποκλεισμοί και Διακρίσεις” να αποτελεί την επόμενη θεματική που θα μας απασχολήσει.

Καλεσμένος του Βασίλη Θανόπουλου αυτή την εβδομάδα είναι ο Αλέξης Πατέλης, διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, με τον οποίο συζητάμε για το πως η πολιτεία μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη των διακρίσεων και τον αποκλεισμών που υφίστανται τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στον χώρο εργασίας.

Ακούστε το podcast στο Spotify ή στο Apple Podcast, ενώ στον ιστότοπο του έργου (voiceup.avmag.gr) μπορείτε να το βρείτε στην προσβάσιμη μορφή του.


Το “LGBTQI+ Voice Up: Project Greece” υλοποιείται από τη Homo Evolution με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την περίοδο 2021-2022.


Η ομάδα του έργου:
Βασίλης Θανόπουλος
Νικόλας Μαλανδράκης
Κλεοπάτρα Οικονομίδου
Μάριος Παπαδόπουλος
Γιάννης Παπαγιαννόπουλος
Νίκος Σοφιανός


Σχετικά με την Homo Evolution:

Η Homo Evolution ιδρύθηκε το 2010 σε μια προσπάθεια να συνδυάσει μια κοινή στρατηγική για LGBTI πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, κουλτούρα και πληροφορίες ταξιδιών. Ο βασικός επιχειρηματικός μας στόχος είναι η εξέλιξη και η προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Οι συνεργασίες μας με Ελληνικές επιχειρήσεις, όπως επίσης και με εθνικούς και διεθνής οργανισμούς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας της αποστολής μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Homo Evolution στον ιστότοπο: https://homoevolution.com/