Πήγε για επέμβαση στη μύτη και κατέληξε με συνεχή στύση

15/09/2017
από

Μα είναι ποτέ δυνατόν;

Ένας άνδρας έπαθε σοκ, μετά από επίσκεψή του στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας στη μύτη του. Οι παρενέργειες τον άφησαν κυριολεκτικά κάγκελο!

Ο 45χρονος Neven Ciganovic από την Κροατία, ο οποίος κινηματογραφεί ντοκιμαντέρ για το Κανάλι 4, σχετικά για την αισθητική χειρουργική, έμεινε έκθαμβος, όταν είχε μία ατυχής παρενέργεια μετά από επέμβαση ρουτίνας στη μύτη του.

Βρέθηκε με ανεπιθύμητη και μακρόχρονη στύση.

Αναφέρει: «Ήμουν στο Ιράν για ρινοπλαστική για την ταινία ντοκιμαντέρ που βιντεοσκοπούμε για το βρετανικό Κανάλι 4, που καλύπτει τη ζωή μου. Δεν καταγράψαμε τη χειρουργική επέμβαση, αλλά μόνο τις συνεδρίες με τον γιατρό. Μου έκαναν ολική αναισθησία κι ο οργανισμός μου αντέδρασε άσχημα σε αυτό. Παραμένω στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την Παρασκευή. Δυστυχώς, δεν λαμβάνω αναλγητικά, επειδή δεν τα δίνουν στους ασθενείς εδώ, συνεπώς συνεχίζω να υποφέρω. Πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο για άλλες πέντε ημέρες.

Ο Coganovic ελπίζει ότι το ατύχημα θα είναι η αρχή μιας διεθνούς καριέρας για τον εαυτό του – αν και δεν είμαστε σίγουροι γιατί.

Λέει: “Προσβλέπω σε μια ταινία για τον εαυτό μου. Το κανάλι 4 αφιέρωσε ένα ολόκληρο επεισόδιο για μένα. Νομίζω ότι αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση κι ελπίζω ότι αυτή είναι η αρχή της διεθνούς σταδιοδρομίας μου.”
Δες και αυτό!