Η θανατηφόρα αράχνη που προκαλεί 4ωρη στύση

12/03/2015

Banana_Trivia_Bananas_have_a_curious_way_of_capturing_everyone_s_imagination..._6_Τα αυγά μιας σπάνιας αράχνης από τη Βραζιλία, της οποίας το δάγκωμα προκαλεί στους άνδρες 4ωρη στύση, βρέθηκε σε μια μπανάνα στη Μ. Βρετανία.

Οι μπανάνες από την Κόστα Ρίκα, αγοράσθηκαν από την Maria Layton από ένα κατάστημα της Tesco.

Το είδος αυτός της αράχνης (Brazillian Wandering Spider) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, μιας και το δηλητήριο της μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Στους άνδρες, επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει επίπονη στύση μέχρι και 4 ώρες.

Το δηλητήριο μάλιστα, έχει γίνει ατικείμενο μελέτης σε έρευνες που σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία.

Αφού άνοιξε την μπανάνα, η Layton δήλωσε πως πρόσεξε τα αυγά που βρίσκονταν στην άκρη της φλούδας. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την υπηρεσία του καταστήματος και επέστρεψε όλα τα τεμάχια που είχε αγοράσει.

Το κατάστημα μετά από μελέτη αναγνώρισε το είδος, στο οποίο ανήκουν τα αυγά.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!