Πέθανε αφού έβαλε κόλλα στο πέος του αντί να φορέσει προφυλακτικό

30/08/2021
από
κόλλα, Ινδία

Ένας άνδρας από στην Ινδία πέθανε, αφού χρησιμοποίησε κόλλα για να «σφραγίσει» το πέος του αντί να φορέσει προφυλακτικό, ενώ έκανε χρήση ουσιών.

Ο 25χρονος Salman Mirza από το Fatehwadi της Ινδίας, χρησιμοποίησε μια εποξική κόλλα (χρησιμοποιείται στις κατασκευές) στο πέος του πριν κάνει σεξ σε ξενοδοχείο τον Ιούνιο, σύμφωνα με τους The Times of India.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mirza και η κοπέλα του έκαναν check in σε ένα ξενοδοχείο στις 22 Ιουνίου, όπου προχώρησαν στη χρήση ουσιών. Λίγο αργότερα, κατάλαβαν ότι είχαν ξεχάσει να φέρουν προφυλακτικό.

Τότε, ο Mirza αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ισχυρή κόλλα για να «σφραγίσει» το πέος του, ώστε να μπορεί να κάνει σεξ, χωρίς τον κίνδυνο να αφήσει έγκυο την κοπέλα του, σύμφωνα με την αστυνομία. Το ζευγάρι είχε την κόλλα μαζί του, καθώς μερικές φορές την εισέπνεαν.

«Αρκετοί μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Mirza μαζί με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, οι οποίοι ήταν εθισμένοι στη χρήση ουσιών, είχαν πάει σε ένα ξενοδοχείο στη Juhapura», δήλωσε ανώτερος αστυνομικός.

«Δεδομένου ότι δεν είχαν προφυλακτικά, αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κόλλα στο πέος του για να διασφαλίσουν ότι δε θα μείνει έγκυος. Κουβαλούσαν την κόλλα μαζί τους, καθώς κατά καιρούς τη χρησιμοποιούσαν μαζί με λευκαντικό για να εισπνεύσουν το μείγμα.»

Την επόμενη μέρα, ο Mirza βρέθηκε αναίσθητος σε έναν θάμνο έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Ο Firoz Shaikh, ένας γνωστός του, τον βρήκε και τον έφερε σπίτι.

Λίγο αργότερα, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sola Civil, όπου πέθανε λόγω ανεπάρκειας πολλαπλών οργάνων. Η οικογένεια του Mirza ζήτησε έρευνα για τον θάνατό του, καθώς πιστεύει ότι η ανεπάρκεια των οργάνων μπορεί να προκλήθηκε από τη χρήση των ουσιών. Έχουν, επίσης, υποψίες ότι η κοπέλα του Mirza θα μπορούσε να έχει παίξει κάποιο ρόλο στο σφράγισμα του πέους του με κόλλα.
Δες και αυτό!