Πεοθηλασμός, παπάγια και PrEP στις νέες ιστορίες του “Check My Point”

20/01/2023
από
"Check My Point"
Η σειρά podcast των Κέντρων Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint “Check My Point” με παρουσιαστή τον Κυριάκο Βλάχο συνεχίζεται!

Μάθετε τα πάντα για τον HIV μέσα από το ενημερωτικό και χιουμοριστικό podcast όπου ο Ερωτόκριτος, ο sexual health expert των κέντρων Checkpoint, απαντάει σε μηνύματα ακροατών σχετικά με τον HIV. Η γνώση συναντά τη διασκέδαση, και κάθε εβδομάδα μια νέα ιστορία σεξουαλικής σύγχυσης παρουσιάζεται στα σύντομα αυτά επεισόδια.

Στο πέμπτο επεισόδιο, o Πασχάλης από το Ρέθυμνο στέλνει μήνυμα στον Ερωτόκριτο, να του μιλήσει για τον φόβο του να καταπιεί το σπέρμα της ανοιχτής σχέσης του, και την αδυναμία του να είναι ειλικρινής μαζί του επ’ αυτού. Του αναφέρει την δικαιολογία που προέβαλλε στην ανοιχτή του σχέση ώστε να αποφύγει το απροφύλακτο στοματικό σεξ μαζί του, και του ζητάει βοήθεια για το πώς να διαχειριστεί αυτή την διάθεση του ερωτικού του συντρόφου.

Στο έκτο επεισόδιο, o Θέμης από την Έδεσσα στέλνει μήνυμα στον Ερωτόκριτο, να του μιλήσει για την μέχρι πρόσφατα άγνοια του επί της προφυλακτικής αγωγής PrEP, και για τον φόβο του να συνευρεθεί με κάποιον χωρίς προφυλακτικό ακόμα κι αν ακολουθεί την αγωγή. Παράλληλα αναφέρει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που συνεπάγεται η σεξουαλική ζωή των γκέι ανθρώπων στην επαρχία.

Άκου το podcast στο Spotify: https://spoti.fi/3FcXFv7
Άκου το podcast στο Apple Podcasts: https://apple.co/3iENwzL
Άκου το podcast στο Google Podcasts: https://bit.ly/3FD61Ol

Και αν θες να… check your point, κλείσε ραντεβού για τη δική σου εξέταση και ενημέρωση στα κέντρα Checkpoints σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: https://booking.mycheckpoint.gr
Δες και αυτό!