Πέντε σαπφικές σειρές για το καλοκαίρι | Youtube

28/06/2023
από
Ψάχνετε μία νέα σειρά με λεσβιακό περιεχόμενο για το καλοκαίρι; Εδώ θα βρείτε μία σύντομη λίστα με μερικές επιλογές. 

Το YouTube έχει φέρει επανάσταση στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και έχει γίνει σημαντική επιρροή στην ποπ κουλτούρα. Ως ο δεύτερος πιο δημοφιλής ιστότοπος παγκοσμίως, έχει προσελκύσει πολλούς επίδοξους παραγωγούς και κινηματογραφιστές να δημιουργήσουν περιεχόμενο για την πλατφόρμα. Το LGBTQIA περιεχόμενο έχει ευδοκιμήσει ιδιαίτερα στο YouTube, συμπεριλαμβανομένων έργων χαμηλού budget, που μπορεί να μην είχαν βρει ευκαιρίες αλλού. Μεταξύ του κουήρ περιεχομένου στη διαδικτυακή πλατφόρμα, εντοπίσαμε πέντε σειρές που ξεχωρίζουν για διάφορους λόγους.


Gap The Series (2022)

Στα τέλη του 2022, η πρώτη σειρά ερωτικής ιστορίας με κορίτσι, έκανε πρεμιέρα στο YouTube αναζητώντας μια θέση. Αλλά, ποτέ δεν φαντάζονταν ότι η χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστριών (Becky Armstrong και Freen Sarocha) θα δημιουργούσε έναν διεθνές φανατικό κοινό, που θα έδινε στη σειρά εκατομμύρια προβολές. Η προσαρμογή του Yuri Novel ακολουθεί τη Mon, μια απόφοιτη κολλεγίου που εντάσσεται σε μια εταιρεία με επικεφαλής τη Sam. Αλλά η αντίληψη της Mon για τη Sam αλλάζει μετά την ένταξή της στην εταιρεία. Με την πρώτη ματιά αλλάζει η ζωή τους, καθιστώντας το Gap The Series ένα ασταμάτητο φαινόμενο, καθώς τα κορίτσια αναδεικνύονται με μεγάλα έργα και χορηγίες.


23.5 (2023)

Το 2021, μια Boys’ Love Series με τίτλο Bad Bunny παρουσίασε ένα δημοφιλές ζευγάρι με δύο κορίτσια. Οι φανς ζήτησαν περισσότερο χρόνο στην οθόνη για εκείνες, με αποτέλεσμα μια μίνι σειρά και τώρα την πρώτη τους μεγάλη σειρά. Το ταϊλανδέζικο δράμα επικεντρώνεται στη Ongsa (Milk), ένα εσωστρεφές άτομο που βιώνει τον έρωτα με την πρώτη ματιά με τη δημοφιλή Sun (Love). Για να αποφύγει πιθανή απόρριψη, πλησιάζει τη Sun χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Earth». Αυτή η πολυαναμενόμενη Girls’ Love Series βασίζεται σε ένα ομώνυμο μυθιστόρημα. Ο πιλότος του 23.5 κυκλοφόρησε δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το ταξίδι τvn Love & Milk που ακολουθεί.


She Makes My Heart Flutter (2022)

Αυτό το νοτιοκορεατικό δράμα είναι σίγουρα μια υποτιμημένη queer σειρά. Η μίνι σειρά 5 επεισοδίων ακολουθεί την ιστορία της ανιψιάς και της θείας, Gang Seol και Jung One, που εργάζονται σε ένα μπαρ μόνο για γυναίκες που ονομάζεται Dickinson’s Room. Παρά το γεγονός ότι μοιράζονται τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό, έχουν αντίθετες προσωπικότητες και ιστορίες αγάπης. Αυτή η σύγκρουση γενεών είναι αστεία, αναζωογονητική και απλά όμορφη, καθιστώντας την πραγματικά μαγευτική.


Flunk (2018)

Το Flunk έχει κερδίσει μια σταθερή βάση θαυμαστριών και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στις τέσσερις σεζόν του. Η διαδικτυακή σειρά προσφέρει ένα ποικίλο καστ και εξερευνά κλασικά θέματα εφηβικού δράματος από μια queer οπτική. Με φόντο τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η σειρά ακολουθεί την Ingrid, μια ντροπαλή δεκαεξάχρονη κοπέλα, καθώς περιηγείται τη σεξουαλικότητά της και αντιμετωπίζει προκλήσεις στην πρώτη της σχέση με την καλύτερη της φίλη Stella. Επιπλέον, το Flunk εμβαθύνει στις πιέσεις της φοίτησης σε ένα συντηρητικό λύκειο της χώρας και της ζωής σε μια παραδοσιακή κινεζο-αυστραλιανή οικογενειακή δυναμική.


Be Mine The Series (2023)

Νωρίτερα φέτος, υπήρχε ένα σχέδιο προσαρμογής τεσσάρων ταϊλανδικών μυθιστορημάτων που γράφτηκαν από το άτομο με το όνομα Khun Phuying: Be My Baby, More & More, Be My Sugar και Be My Boo σε μεμονωμένες σειρές. Ωστόσο, λόγω των υλικοτεχνικών και δημοσιονομικών περιορισμών, το σχέδιο άλλαξε και έγινε ένα έργο 16 επεισοδίων που θα κάλυπτε κάθε μυθιστόρημα. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάζονται, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Ο πρόλογος του Be Mine: The Series κυκλοφόρησε και έχει ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές, υποδεικνύοντας την πιθανή επιτυχία αυτής της σειράς. Τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του χρόνου.
Δες και αυτό!