Οι Λεσβιακές Ιστορίες επιστρέφουν με τη σειρά “Μαρία, η φτωχή”

26/10/2022
Μια νέα σειρά που πρόκειται να κατακτήσει τις καρδιές σας. 

Η “Μαρία η Φτωχή” έρχεται από τις Λεσβιακές Ιστορίες στο YouTube για να προσφέρει στιγμές άφθονου γέλιου.

Οι Λεσβιακές Ιστορίες ξεκίνησαν πριν 5 περίπου χρόνια ως χιουμοριστική -λεσβιακή- εκδοχή των “Οικογενειακών Ιστοριών” (σ.σ. ναι, σωστά κατάλαβες).

To 5ο, μάλιστα, επεισόδιο της σειράς “Λιτσάρα USB” έκανε πρεμιέρα στο Outview Film Festival 2018 και κέρδισε το βραβείο κοινού και επίσημη συμμετοχή στο African Smartphone International Film Festival (ASIFF2018).

Και αφού δείτε το “Μαρία, η φτωχή”, ρίξτε και μια ματιά και στο LESBIAN NEXT TOP MODEL.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!