Πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Israel Galvan

22/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Διαγωνισμός  antivirusΤο περιοδικό Antivirus  σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Israel Galvan (Lo Real – Le Reel – The Real) στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τη Πέμπτη 24/04/14.

O διάσημος Ισπανός χορευτής και χορογράφος Ισραέλ Γκαλβάν χορεύει το «αδύνατο», δυναμιτίζοντας τη σκηνή. Κάποτε, ο Γάλλος φιλόσοφος Georges Didi-Huberman είπε στον διάσημο Ισπανό χορευτή: «Ισραέλ, το να χορεύεις την πραγματικότητα είναι συνώνυμο του να χορεύεις το αδύνατο». Κι αυτό ακριβώς αποπειράται  να κάνει σε αυτή την παράσταση ο Ισραέλ Γκαλβάν. Διάβασε περισσότερα για την παράσταση εδώ.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[box type=”info” align=”aligncenter” ]Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 22 Απριλίου και μπορείς να λάβεις μέρος έως την Τετάρτη 23 Απριλίου 18:00. Οι 5 νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του περιοδικού antivirus την ίδια μέρα στις 19:00 και οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες τη Πέμπτη 24/04/14 στο ταμείο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από την σελίδα μας στο facebook και θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο email τους με λεπτομέρειες για την πρόσκληση τους. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν αυτές που είναι εντός τις προθεσμίας.[/box]
Δες και αυτό!