Το βράδυ της παραμονής του νέου έτους (31/12) το BlackBox στον Κεραμεικό ανοίγει τις πόρτες του με σκοπό να υποδεχθεί μαζί με το καινούργιο έτος τον super star Dj BUTCH (παραγωγός και ένα από τα καλύτερα ονόματα στη House / Tech House σκηνή). Μαζί του οι κατά αλφαβητική σειρά Έλληνες Jockeys: ClubKid, Drosis , Mar.P & Tolis Q!!

Ο Dj Butch χρειάζεται πολύ λίγη εισαγωγή, αφού είναι από τους Jockeys / Producers που σίγουρα έχει δώσει το δικό του στοιχείο στη House μουσική καθώς έχει μερικά από τα πιο αριστοκρατικά Jams της τελευταίας δεκαετίας..
Τόσο λοιπόν σαν μορφή όσο και ως καλλιτέχνης έχει το δικό του ιδιαίτερο ύφος και στυλ, τα κρουστά και οι ιδιαίτερες μπασογραμμές τον χαρακτηρίζουν τόσο στις παραγωγές όσο και στον ήχο που επιλέγει μέσα στα σετ του , καθώς μέσα από την ικανότητα που έχει ως Jockey χτίζει την ένταση του εκάστοτε σετ χρησιμοποιώντας την άριστη τεχνική του με σκοπό να δημιουργεί πάντοτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο Dancefloor…
Είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο της καριέρας του ταξιδεύοντας καθώς εμφανίζεται διαρκώς στα μεγαλύτερα Clubs παγκοσμίως.

Ο Δρόσης από τα μέσα της δεκαετίας του ’00 έχει υπηρετήσει την Αθηναϊκή νύχτα ουκ ολίγες φορές, πάντοτε από την εξέχουσα θέση του Jockey. Τα σετ του χαρακτηρίζονται από δυνατές μπασογραμμές με σοβαρές Groovy υπόνοιες και συνήθως κυμαίνονται ανάμεσα στη Minimal House και την Tech House κατηγορία.

Ο ClubKid εδώ και πάνω από μία δεκαετία κάνει τον κόσμο να χορεύει με τον χαρακτηριστικό και πολυσυλλεκτικό του ήχο είτε με τα solo sets του είτε μέσα από τα προσωπικό του project Danceteria και Slam! Με κέντρο το house, παρεκτρέπεται ενίοτε προς acid, disco ή electro και ποτέ δεν κρύβει την αγάπη του για τα classics. Resident των six dogs, Crust Basement και Cantina Social και συχνός guest σε όλα τα major spot / mobile party της πόλης.. Τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συχνές εμφανίσεις στο Βερολίνο αλλά και την πρώτη του σε Λονδίνο και Μόναχο πρόσφατα.

Η Μαρία Πέτρου Aka Mar.P ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον τομέα της DJing σε ηλικία 19 ετών. Αξιοποιώντας τη μεγάλη μουσική της συλλογή και την αγάπη της για τη μουσική, αρχίζει να συμμετέχει σε τοπικά πάρτι και εκδηλώσεις. Από το 2006 και μετά η πορεία της παύει να είναι ερασιτεχνική και ξεκινάει να μπαίνει δυναμικά στον χώρο της House – Tech House σκηνής καθώς αποκτά τα δικά της Residency στα μεγαλύτερα Clubs της εγχώριας σκηνής όπως το Sixx Athens , Dybbuk, Terraza κ.α. ενώ έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων δίπλα σε παγκοσμίου βεληνεκούς Djs όπως Miss Kittin, Dj Sneak, Hot Since 82, Pan Pot, Enrico Sangiuliano, Delta Funktionen, Dennis Cruz, Basti Grub, Nastia, Rebekah, Mihai Popoviciu, Premiesku κ.α.

Ο Αποστόλης Παλάντζας, κατά κόσμον «Tolis Q», αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για τη μουσική μέσω της αφοσίωσης με την οποία υπηρετεί την τέχνη του. Η δικαίωση έρχεται μέσα από τις επιτυχημένες παραγωγές του και τις κυκλοφορίες που έχει υπογράψει μέσω του label του “Quantized Music”, οι οποίες συχνά υποστηρίζονται από κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Ο Τόλης γνωρίζει καλά πως λειτουργεί η μουσική. Κατέχει την τέχνη της επιλογής. Ξέρει τι του αρέσει και τι αισθάνεται στο dancefloor και το εκφράζει μέσα από όσα δημιουργεί με τη μουσική στα DJ sets του τα οποία είναι γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω του ότι είναι γεμάτα ευφορία, στυλ και άποψη, και συνεχώς αποκαλύπτουν τις ικανότητές του μέσα από δυνατά χορευτικά sessions που χαρίζουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Τα εισιτήρια στην είσοδο θα κοστίζουν 25€ αλλά αν τα αγοράσεις online στο Viva.gr (εδώ) τα παίρνεις με 20€. Το μπουκάλι για 4 άτομα είναι στα 160€ και η VIP area με μπουκάλι για 4 άτομα στα 320€.

To event στο Facebook (εδώ)

NYE With Butch In Athens