Παντρεύτηκε ο Steven Romo του NBC με τον Stephen Morgan του Fox Weather

13/10/2022
από
Stephen Morgan, Steven Romo
Stephen Morgan, Steven Romo

Ο 37χρονος ανταποκριτής του NBC News, Steven Romo, και ο 33χρονος μετεωρολόγος του Fox Weather, Stephen Morgan, παντρεύτηκαν σε μία υπέροχη γαμήλια τελετή, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Filter Building στη λίμνη White Rock στο Ντάλας.

Όταν το “The Advocate” μίλησε με τον Romo και τον Morgan την Τετάρτη, το ζευγάρι είπε ότι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και «προσπαθούν να προσγειωθούν και πάλι στη γη.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Romo (@stevenromo)

Οι δυο τους κράτησαν τα επώνυμά τους, για να μην προκαλέσουν σύγχυση, είπε ο Romo. «Ο κόσμος μας ρωτούσε “Πώς θέλετε να σας λένε;” μετά τον γάμο», λέει ο Morgan. «Λοιπόν, είπαμε «Steph/vens», αστειευόμενος.

Ο Romo είπε ότι η τελετή κύλησε άψογα, κάτι που ήταν για εκείνον μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί “πολλά μεγάλα γεγονότα, όπως αυτό, μπορούν εύκολα να πάνε στραβά. Αλλά όλοι εμφανίστηκαν, και βοήθησαν, και όλα κύλησαν τόσο ομαλά. Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος με τα πάντα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Romo (@stevenromo)

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι είπαν στο ζευγάρι ότι συγκινήθηκαν από την τελετή.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε ειλικρινείς για το ταξίδι μας, για να φτάσουμε στον βωμό, και πολλοί άνθρωποι μεγαλώνουν σκεπτόμενοι τον γάμο τους μια μέρα, όμως για τον Stephen κι εμένα δεν ήταν πραγματικά έτσι», είπε ο Romo. “Οπότε για εμάς ήταν ένας μεγαλύτερος, πιο δύσκολος αγώνας, για να φτάσουμε εκεί, και νομίζω ότι οι δικοί μας άνθρωποι ήταν πολύ συγκινημένοι από αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έγιναν όλα.” 

Ο Morgan παρενέβη: “Δηλαδή, μεγάλωσα σκεπτόμενος ότι μπορεί να παντρευτώ, αλλά ότι θα ήταν με μια γυναίκα, μέχρι να συνέλθω και να συνειδητοποιήσω ότι δεν είχα σχεδιαστεί έτσι. Το να έχω αυτή την ευκαιρία, να παντρευτώ μπροστά στην οικογένειά μου, και την οικογένεια του Stephen, και ειδικά με την οικογένειά μου να έρχεται και να μπορώ πραγματικά να το γιορτάσω, αυτό ήταν ένα συναίσθημα που δε θα ξεχάσω ποτέ.” 

Ο Morgan και ο Romo είπαν ότι, παρόλο που ήταν πλημμυρισμένοι από χαρά την ημέρα του γάμου τους, μεγάλο μέρος της χαράς προήλθε από τα μικρά πράγματα που οδήγησαν σε αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Romo (@stevenromo)

«Τα μικρά μας ανίψια -μικρά εξάχρονα- που χορεύουν και μεγαλώνουν χωρίς να δουν ποτέ, ούτε μια στιγμή μας, που δεν ήμασταν out», είπε ο Romo. “Θα είναι φυσιολογικό γι’ αυτά, όπως θα έπρεπε. Και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, που χειροκροτούν ειλικρινά και είναι χαρούμενα για εμάς προκάλεσαν πολλά συναισθήματα.” 

Ο Morgan είπε ότι ενώ ο γάμος ήταν Σάββατο, η πρόβα της Παρασκευής, «που θα πίστευε κανείς ότι είναι απλώς μια υλικοτεχνική διαδικασία που κάνουμε», του έφερε κλάματα.

«Όταν η αδερφή μου έκανε την πρόβα της και περπάτησε στον διάδρομο για να σταθεί εκεί για να γίνει η κουμπάρα μου, και η αδερφή του Stephen το ίδιο, άρχισα να κλαίω», είπε ο Morgan. 

 

Ο Morgan τονίζει, ότι τα στρέιτ ζευγάρια, μεγαλώνουν με την προσδοκία ότι θα παντρευτούν, και ότι παρόλο που η ισότητα του γάμου είναι ο νόμος της χώρας, εδώ και επτά χρόνια, οι περισσότεροι γκέι δε μεγάλωσαν με την ιδέα του γάμου ως επιλογή.

«Λοιπόν, για τους γκέι, όταν βρίσκεις αυτό το άτομο, σημαίνει πολλά περισσότερα», είπε ο Morgan.

Όσο για το μέλλον, οι νεόνυμφοι σκοπεύουν να πάνε ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη, την Καραϊβική ή «κάπου ζεστά». Μόλις «ο καιρός στη Νέα Υόρκη χαλάσει, θα απογειωθούμε», είπε ο Morgan, μάλλον κατά τον Ιανουάριο.

Το επόμενο βήμα για τους δύο θα είναι η υιοθεσία «όσο το δυνατόν περισσότερων σκύλων [διάσωσης]» , είπε ο Romo.
Δες και αυτό!