Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, σημασία έχει η αγάπη»

0
10131

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε καλεσμένος στην Super Κατερίνα και εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου για την οικογένειά του, το bullying που αντιμετώπισε στο σχολείο, αλλά και την ανακοίνωση που έκανε στους γονείς του.

«Είχα αγοραφοβία δεν μπορούσα να πάω στο σχολείο. Πήγαινα γνωρίζοντας ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίσω ένα καινούριο πρόβλημα. Για ένα διάστημα είχαμε συνεννοηθεί με τη μητέρα μου και με περίμενε έξω από την πόρτα του σχολείου για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, να την αισθάνομαι κοντά μου», αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος μου είχε πει: “Θα καθίσουμε να φάμε όπως κάθε Κυριακή όλοι μαζί και θα τους πούμε ότι αυτό είσαι. Αν δεν θέλουν θα σε πάρω και θα πάμε να μείνουμε στη γιαγιά”. Ο αδερφός μου είναι μεγαλύτερος τέσσερα χρόνια».

Ο ίδιος μίλησε και για την απόφαση του να κάνει παιδί.

«Είμαστε 15 χρόνια με τον σύντροφο μου (Νάσο). Από τον 3ο, 4ο χρόνο θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. Με το που γεννιέται το παιδί λες, “υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου, που δε θα τον έκανα τίποτα;”, είναι μαγικό». 

Στο ερώτημα αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδιά, ο Παντελής απάντησε.

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Μερικοί άνθρωποι μας έχουν πλησιάσει λίγο πιο πολύ για το θεωρούν μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη». 

«Από την ηλικία 0 μιλήσαμε στα παιδιά μας. Μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα και υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «με 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη και η λατρεία που σας έχουμε». 

«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε “ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”. Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. “Μπαμάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Είναι αγάπη”».