Παντελής Τουτουντζής: “Βίωσα τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του ’80, του ’90”

0
1240

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε στο πλατό του After Dark τη νύχτα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.Ο γνωστός makeup artist αναφέρθηκε στο bullying που υπέστη κατά τα τα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βίωσα τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του ’80, του ’90. Έχω μια ειλικρίνεια και με αυτό με έμαθαν οι γονείς μου να πορεύομαι. Όταν, λοιπόν, κατ’ αρχάς γεννιέται ένα παιδί δεν ξέρει τι του συμβαίνει και έχει να ντιλάρει αρχικά αυτό που από μόνο του είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ για την ψυχολογία του. Αναρωτιέσαι από πολύ μικρή ηλικία τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Πως θα το ντιλάρεις; Θα το κρύψεις; Θα το πεις; Αρχίζεις μετά και απορροφάς και τα εξωτερικά σημεία που είναι η παραβίαση, το bullying, το να είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Έχεις εκατό ταλέντα, έχεις του κόσμου τα καλά και όλα παραγκωνίζονται γιατί μερικοί, τότε τουλάχιστον και ευτυχώς όχι ακόμα, σε βλέπουν ως κάτι το διαφορετικό. Αυτό για την παιδική ψυχολογία είναι πολύ τραυματικό».

«Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου. Σκέψου, για κάποιον άνθρωπο πόσο όμορφη είναι αγκαλιά, το φιλί, ο έρωτας, η αποδοχή και για κάποιον άλλον άνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα να μην είναι. Να μην μπορεί να ονειρευτεί την οικογένεια, που δεν έκανα κανενός την χάρη, να μην μπορεί να ονειρευτεί το σπιτικό του, την αγάπη του, τον έρωτα, την συμπόνια».

«Έσπασα και δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν θέλω να συγκινηθώ γιατί είμαι πολύ περήφανος για όλα. Υπάρχουν όμως μερικά σημεία που ήταν πολύ δύσκολα. Σκέψου, όταν βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου του είπα «τώρα παραδίνομαι». Ενώ είχα περάσει τόσο πολύ δύσκολα και άντεχα, μου επέτρεψα να λυγίσω» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο makeup artist στο βραδινό talk show του OPEN. «Και πέρασα κατάθλιψη εκ του ασφαλούς, μόλις συνειδητοποίησα ότι με αγαπάει. Μου επέτρεψα να λυγίσω».