Το Gulliver Mall λάμπει στα χρώματα της σημαία υπερηφάνειας, ένα πανόραμα χρωμάτων για το Pride Moon 2020 στο Κίεβο. Τα πολύχρωμα φώτα εκπέμπουν το μήνυμα της ΛΟΑΤΚΙ+ υπερηφάνειας κάθε βράδυ από τις 5 έως τις 11 Οκτωβρίου, από τις 6:30 μ.μ. και έως τις 10:00 μ.μ. κάθε 5 λεπτά.

Το Ουκρανικό Empire State Building θα προβάλει μια σημαία Pride για 20 δευτερόλεπτα μαζί με το σύνθημα KyivPride2020 “Όντας διαφορετικ/@ές/οί μαζί” σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού στο θέμα της ορατότητας και της αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την Παγκόσμια Ημέρα Coming Out.

Η ομάδα διοργάνωσης του Pride Moon 2020 (ПрайдМісяця2020) σημειώνει ότι: «Η σημαία του Pride είναι ένα σύμβολο της υπερηφάνειας, της δύναμης της φωνής και της αποδοχής των ανθρώπων. Ελπίζουμε ότι η εμφάνιση της σημαίας του ουράνιου τόξου θα υπενθυμίσει για άλλη μια φορά στους κατοίκους του Κιέβου ότι: Δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη.»

«Το πανόραμα χρωμάτων για το Pride τις νύχτες στο Κίεβο θα φαίνεται τώρα πιο φωτεινό και πιο ειρηνικό! Αν δεν θέλουν να μας ακούσουν, θα μας δουν! ΟΛΑ θα νιώθουμε υπερήφανα!»