Παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε coming out ως τρανς γυναίκα

11/03/2024
από
Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «My Style Rocks», καθώς παίκτρια του διαγωνισμού έκανε coming out ως τρανς γυναίκα.

Στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού, οι παίκτριες έπρεπε να φέρουν μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία από την οποία έχουν εμπνευστεί το look τους.

Μια παίκτρια, η Νικολίνα, πριν δείξει τη φωτογραφία της προχώρησε σε ένα συγκινητικό coming out. «Θέλω να σας μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το άτομο που είμαι τώρα», είπε αρχικά.

«Ήμουν ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Όλα ξεκίνησαν από τα έντεκά μου», πρόσθεσε.

Η Νικολίνα μοιράστηκε με τις υπόλοιπες παίκτριες και τον κόσμο ότι νιώθει τυχερή που είχε από την αρχή τη στήριξη της οικογένειάς της, η οποία την αγκάλιασε για αυτό που είναι και δεν την απογοήτευσε ποτέ, όπως είπε.

«Χωρίς τους γονείς μου, την οικογένεια και την αδελφή μου δεν θα μπορούσα να είμαι το άτομο που είμαι σήμερα. Θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ.

«Νιώθω ότι στη ζωή έχω κερδίσει το λαχείο με την οικογένεια που έχω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συνεχίζοντας, η Νικολίνα δήλωσε ότι η τρανς ταυτότητά της δεν είναι κάτι που την κάνει να ντρέπεται, καθώς και ότι δεν ήρθε στο show για να αποδείξει τη θηλυκότητά της. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να εμπνεύσει άλλα άτομα σαν και εκείνη.

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου», κατέληξε η Νικολίνα.

Το coming out της 20χρονης κοπέλας και τα λόγια της για την οικογένειά της προκάλεσαν τη συγκίνηση των υπόλοιπων παικτριών, αλλά και της παρουσιάστριας και των κριτών (χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έλειψαν οι προβληματικές απόψεις γύρω από την τρανς ταυτότητα).
Δες και αυτό!