Στην εκπομπή του Γ. Λιαγκα και της Φ. Σκορδά βρέθηκε σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, στα πλαίσια της συνέντευξης του, αναφέρθηκε στο παιδί του αλλά και στα -προσβλητικά- σχόλια που είχε κάνει ο Γ. Λίαγκας στο παρελθόν, με αφορμή την είδηση της γέννησής του.

«Θέλω να σας πω ότι το παιδί μου μεγαλώνει πολύ φυσιολογικά γιατί είχες μία απορία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή, με πείραξε πάρα πολύ, νομίζω ότι με προσέβαλες! Αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου κάτι που δεν θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενός παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ’ επέκταση θεωρείς μη φυσιολογική και τη δική μου ζωή. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί δεν θα μεγαλώσει φυσιολογικά γιατί ο πατέρας του δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Μάλιστα, αναρωτήθηκες και με ποιο τρόπο έγινε η σύλληψη αυτού του παιδιού. Είναι ορισμένα πράγματα που πιστεύω ότι όταν είμαστε στην τηλεόραση δεν αναφερόμαστε τόσο ανοιχτά όπως σε έναν καναπέ. Σαν εμένα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και δεν έχεις αναρωτηθεί. Και τους ξέρεις όλους αυτούς, και τους έχεις φέρει απέναντί σου, ανθρώπους που έχουν την ίδια ζωή με μένα. Πιστεύω ότι η έκφραση της φυσιολογικότητας είναι λίγο έντονη».

«Αυτό που είχα εγώ σαν ερώτημα, και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι ένα παιδί να μη μεγαλώσει φυσιολογικά επειδή δεν υπάρχει μητέρα στη ζωή και υπάρχει μόνο πατέρας, είπα αν η μητέρα θα υπάρχει στη ζωή του παιδιού. Εάν είπα το “φυσιολογικό” ήταν λάθος που το είπα», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Δεν μου το είχες πει τετ α τετ κι επειδή αυτό είχε γίνει δημοσίως ήρθα εδώ για να μου το ξαναπείς και να το ξαναπούμε δημοσίως». 

«Αν σε στενοχώρησα σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν η πρόθεσή μου αυτή», τόνισε ο Γιώργος και ο Φώτης έληξε το θέμα λέγοντας: «Επειδή είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, δέχτηκα αυτή την πρόσκληση, δέχομαι και αυτή τη συγγνώμη και έχει λήξει το θέμα».

Με την ελληνική τηλεόραση να συνεχίζει να αναπαράγει ομοφοβικές συμπεριφόρες, τοποθετήσεις όπως αυτή του Φώτη Σεργουλόπουλου ξεχωρίζουν πραγματικά.

Το βίντεο ανέβηκε από τον χρήστη Curly Sue στο YouTube

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!