Ο χορός και το φιλί που αντάλλαξαν οι ηθοποιοί και συμπαρουσιαστές της τελετής απονομής των φετινών Oscars,  John Brolin και Javier Bardem, δεν ήταν μία από τις σκηνές που κατάφεραν να «συλλάβουν» οι κάμερες που κάλυπταν την τελετή.

Η παραγωγή δήλωσε ότι η μη κάλυψη του χορού και του φιλιού, με συνέπεια τη μη μετάδοση της στον αέρα, δεν έγινε σκόπιμα. Σε δηλώσεις του, στο blog, AfterElton, ο παραγωγός της εκδήλωσης, Bruce Cohen δήλωσε ότι «κανείς δε γνώριζε από πρίν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο και είχαμε επιλέξει, εκείνη τη στιγμή οι κάμερες να είναι στραμένες προς τη σύντροφο του Bardem, Penelope Cruz.» «Θα ήταν μια μοναδική τηλεοπτική στιγμή, αλλά κανείς δε γνώριζε ότι αυτή θα συνέβαινε.»

Παρά τις δεκάδες κάμερες, τελικά, οι θεατές δεν απόλαυσαν το αυθόρμητο φιλί των Brolin και Bardem  μιας και η κάμερα στράφηκε κατευθείαν στην σύντροφο του δεύτερου.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]