Ομοφοβικός οχετός από τον δικηγόρο Θάνο Καρατσιώλη με στόχο τον Ηλ. Γκιώνη

2550
Θάνος Καρατσιώλης / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα βίντεο στο οποίο ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης αναφέρεται με εξαιρετικά ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς στον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, βλέπουμε τον δικηγόρο να κάνει αισχρά ομοφοβικά σχόλια για τον Ηλία, ο οποίος ανέδειξε την ιστορία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Φαίνεται πως ο Θ. Καρατσιώλης εκπροσωπεί μάρτυρα που ο λόγος του είναι εναντίον της κατάθεσης της Γεωργίας για τον βιασμό της.

Όπως σχολιάζει και σε ανάρτησή του ο Ηλίας, πριν από το βίντεο ο δικηγόρος είχε κάνει μία -εξίσου ομοφοβική/κακοποιητική- ανάρτηση στο Facebook, που κατέβασε λίγο μετά.

Ο Ηλίας που συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης υποθέσεων βιασμού (κι όχι μόνο) κάνει λόγο για ένα μεγάλο και επικίνδυνο κύκλωμα. “Παλεύουμε απέναντι σε ένα τέρας…”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!