«Ομοφοβία και τρίχες κατσαρές» από τον Δημήτρη Σταρόβα

10/07/2022
Το κακοποιητικό χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή θέλησε να υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Σταρόβας, αδειάζοντας (και πάλι) όλα αυτά τα άτομα που αντιδρούν στα σεξιστικά και ομοφοβικά αστεία του. 

Μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: “Το να μη συμφωνείς με την αισθητική του κάθε Σεφερλή και του κάθε προγράμματος το κατανοώ, αλλά μιλάμε για αδικία στην περίπτωσή του. Σεξιστικά μηνύματα και ομοφοβία, τρίχες κατσαρές.

Ο Λαζόπουλος με τον Χαραλαμπόπουλο ήταν πολύ πιο καρικατούρα και κανείς δεν είχε πει τίποτα. Δεν δέχομαι τη δικαιολογία ότι τώρα οι καιροί είναι αυτοί, γιατί δεν μιλάμε για 100 χρόνια πριν, αλλά για 8-10. Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι μας την τελευταία διετία;”.

https://avmag.gr/326058/nai-alla-gia-ton-lazopoylo-den-lete/

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!