Όλα όσα χρειάζεσαι, για να προετοιμάσεις τον οργανισμό σου για έναν απαιτητικό χειμώνα

02/11/2022
από
Sky Premium

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου περνάμε περισσότερες ώρες έξω, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τον όμορφο καιρό, αμελούμε κάποιες φορές την προσωπική μας φροντίδα και περιποίηση. Έτσι, η επιδερμίδα μας μπορεί να αφυδατωθεί, τα μαλλιά μας να υποστούν ξηρότητα και οι δυνάμεις μας να αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν, εφόσον η δραστηριότητά μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πιο έντονη. SkyPremium

Γι’ αυτό λοιπόν, με την επιστροφή στην απαιτητική μας καθημερινότητα, ο οργανισμός μας χρειάζεται εντατική φροντίδα, για να αποκαταστήσει τις «βλάβες», που το καλοκαιράκι άθελά του άφησε επάνω μας. Αυτή την περίοδο, είναι η τέλεια ευκαιρία να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας, εν όψει του χειμώνα που έρχεται και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας εκ των έσω.

Sky Premium

Σύμμαχός μας σε αυτό, η πλήρης γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής SkyPremiumLife®, που καλύπτει κάθε πιθανή μας ανάγκη. Αρχικά, επειδή πρέπει να είμαστε υγιείς από την…κορυφή και τα μαλλιά μας είναι η δύναμή μας, χαρακτηριστικό ομορφιάς και σύμβολο υγείας, οφείλουμε να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε εντατικά και ευλαβικά, ιδίως μετά την θερινή τους «ταλαιπωρία»! Στη φαρέτρα της Sky Premium Life®, θα βρούμε το συμπλήρωμα διατροφής Hair Advanced Formulation, μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, υψηλής διατροφικής αξίας, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση, τη λαμπερή και υγιή όψη των μαλλιών. Περιλαμβάνει 6 θρεπτικά συστατικά, κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη, που είναι γνωστή και ως η βιταμίνη της ομορφιάς κι επιπλέον, περιέχει βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, που δρουν συνεργιστικά για να ενισχύσουν τα μαλλιά και την υγιή τους εμφάνιση και υφή.

Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, επιλέγουμε την πολυβιταμίνη που μας ταιριάζει, για να προσφέρουμε στον οργανισμό μας μια καθημερινή διασφάλιση, ότι λαμβάνει τα απαραίτητα μακροθρεπτικά και διατροφικά συστατικά. PremiumMale και PremiumFemale, δύο ολοκληρωμένες φόρμουλες, πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένες για να υποστηρίζει συνολικά τις επιμέρους ανάγκες του κάθε ατόμου. Ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, συμβάλλουν στον περιορισμό της κόπωσης, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και υποστηρίζουν συνολικά τον οργανισμό, σωματικά και πνευματικά. Τελευταίο, αλλά σημαντικότερο όλων, σας παρουσιάζουμε τον προσωπικό σας σωματοφύλακα, που θα προσφέρει τη μέγιστη προστασία στο ανοσοποιητικό σας σύστημα! Το Bodyguard, ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής, για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του οργανισμού, είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας του επιστημονικού μας προσωπικού, περιέχει βιταμίνες C, B12, D3, K2, σαμπούκο (elderberry), βήτα-γλυκάνες, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα.

Εντάξτε τα συμπληρώματα διατροφής SkyPremiumLife® στην καθημερινή σας ρουτίνα υγείας και περιποίησης και ανακαλύψτε τα μοναδικά τους οφέλη!

Sky Premium Life…in love with life!
Δες και αυτό!