Sky Premium Life Bodyguard: Γιατί κάθε άτομο χρειάζεται έναν προσωπικό…σωματοφύλακα!

07/09/2021
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Πολλές φορές μιλάμε για το ανοσοποιητικό, αλλά τελικά, γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι και πώς μπορούμε να το διαφυλάξουμε υγιές και δυνατό;

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός, που σκοπό έχει να μας υπερασπίσει από την «επίθεση» εκατομμυρίων βακτηρίων, μικροβίων, ιών, τοξινών και παρασίτων που καραδοκούν να εισβάλουν στον οργανισμό μας. Ζει μέσα στο σώμα μας και είναι το πιο βασικό σύστημα για την υποστήριξη της ζωής.

Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και παρόλη τη νέα πραγματικότητα της καραντίνας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, όλο και κάποιος γύρω μας θα βήξει δυνατά, θα φταρνιστεί ή θα έχει καταρροή. Εμείς μπορούμε αρχικά να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας με 3 βασικά «όπλα»: τη σωστή διατροφή, τη συστηματική άσκηση και τον καλό ύπνο.

Για τη μέγιστη όμως προστασία του, η Sky Premium Life®, παρουσιάζει τον… your personal Bodyguard! Ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής, για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του σώματος.

Το Bodyguard είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας του επιστημονικού μας προσωπικού και περιέχει σαμπούκο (elderberry), βήτα-γλυκάνες, βιταμίνες C, B12, D3, K2, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα.

Ο Σαμπούκος, ή Ζαμπούκος, ή Κουφοξυλιά, ή Αφροξυλιά, ή Elderberry, είναι το φυτό με τα περισσότερα ονόματα, γνωστό στην παραδοσιακή, πρακτική ιατρική από την αρχαιότητα.
Είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, σε αμινοξέα και σε πλήθος φυτοχημικών ουσιών, με αντιική και αντιοξειδωτική δράση.

Οι βήτα-γλυκάνες, είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη που προέρχονται συνήθως από φυτικές πηγές (κριθάρι, βρώμη) ή και από ορισμένα είδη μανιταριών. Συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και τη μείωση της χοληστερίνης.

Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος, είναι και αυτοί, γνωστοί και σημαντικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Η βιταμίνη D3 είναι γνωστή και σαν βιταμίνη του ήλιου, καθώς ο οργανισμός μας μπορεί να τη συνθέσει με λελογισμένη έκθεση στον ήλιο. Συχνά όμως παρατηρείται ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού να παρουσιάζει μειωμένα επίπεδα βιταμίνης D, επομένως η χρήση συμπληρωμάτων μπορεί να είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό.

Το Bodyguard της Sky Premium Life®, αποτελεί ένα δυνατό και ολοκληρωμένο συνδυασμό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κούραση και την κόπωση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας, για την προστασία από τις προκλήσεις του χειμώνα. Επιπλέον, προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, καθώς προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκόζη και λακτόζη και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι με 60 κάψουλες (αγωγή 1 μήνα – 2 κάψουλες ανά ημέρα).

Κάντε το καθημερινό σας σύμμαχο και θωρακίστε τον οργανισμό σας εκ των έσω, για έναν πιο εύκολο χειμώνα, απαλλαγμένο από, περαιτέρω, δυσάρεστες εκπλήξεις.

Sky Premium Life…in love with life!




Δες και αυτό!