Οκτώ βιντεοκλίπ που υμνούν τον κουήρ έρωτα

21/03/2024
από
Σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια, ο κουήρ ερωτισμός αποτυπώνεται πλέον όλο και περισσότερο στα μουσικά βίντεο ΛΟΑΤΚΙ+ καλλιτεχνών. Αυτές οι σύντομες στιγμές στην οθόνη κερδίζουν το κοινό με την camp αισθητική τους, τα κουήρ φιλιά αλλά και άλλες εικόνες οικειότητας. Έτσι και εμείς, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε οκτώ κουήρ βιντεοκλίπ που γιορτάζουν – χωρίς κανέναν δισταγμό – τον κουήρ έρωτα.

Halsey – Ghost

Μιλώντας για το συγκεκριμένο βίντεο, η Halsey είχε πει ότι ο λόγος που επέλεξε να έχει μια γυναίκα παρτενέρ ήταν το γεγονός ότι της πρότειναν μόνο άνδρες. «Αυτό ήταν το πρώτο μου βίντεο μεγάλου προϋπολογισμού μεγάλης εταιρείας και έπρεπε να δημιουργήσω ένα προηγούμενο για τον εαυτό μου!».

Hayley Kiyoko ft. Kehlani – What I Need

Η συνεργασία της Hayley Kiyoko με την Kehlani ήταν το λεσβιακό ισοδύναμο της συνεργασίας της Lady Gaga με την Beyoncé. Το What I Need ήταν ένας ύμνος της συναισθηματικής ευαλωτότητας και των διακυμάνσεων μιας σχέσης.

Lil Nas X – That’s What I Want

Το μουσικό βίντεο του Lil Nas X διαδραματίζεται σε ένα πλασματικό σκηνικό και αποτελεί μια κουήρ κινηματογραφική ιστορία, αποδίδοντας φόρο τιμής στο Brokeback Mountain. Και για να το κάνει ακόμα πιο camp, το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει ένα cameo από τον σπουδαίο Billy Porter.

Holland – Neverland

Το συγκεκριμένο βίντεο έλαβε βαθμολογία καταλληλόλητας 19+ στη Νότια Κορέα, επειδή περιλαμβάνει ένα γκέι φιλί. Παρόλα αυτά, τόσο το κομμάτι όσο και ο τραγουδιστής, επαινέθηκαν για την ατρόμητη φύση τους.

Shea Diamond – I Am Her

Η κουήρ αγάπη υπάρχει σε πολλές και διαφορετικές μορφές. Στο εντυπωσιακό της βιντεοκλίπ, η Shea Diamond αναδεικνύει άτομα από την τρανς κοινότητα της Νέας Υόρκης και ενισχύει μια μουσική αφήγηση γύρω από την αγάπη του εαυτού.

Fletcher – Girls Girls Girls

Το βίντεο είναι ένας ξεκάθαρος κουήρ ύμνος που ουσιαστικά δείχνει κορίτσια να φιλιούνται μεταξύ τους και να γλείφουν ένα γλειφιτζούρι. Ένα ενδυναμωτικό μήνυμα αυτοπεποίθησης και απελευθερωμένης σεξουαλικότητας, το κομμάτι της Fletcher επαναπροσδιορίζει ένα κλασικό ρεφρέν για να κάνει τη δική του ΛΟΑΤΚΙ+ επιτυχία.

Troye Sivan – Angel Baby

Σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη του Heaven, Luke Gilford, ο Sivan ζει στιγμές έντονης ερωτικής οικειότητας με διάφορα άτομα στην οθόνη. Από το να μοιράζεται φιλιά, να οδηγεί μοτοσικλέτα μέχρι να λιποθυμά κάτω από πυροτεχνήματα, υπάρχουν πολλά για να ζηλέψει κανείς.

Zolita – Somebody I F*cked Once

Το single της Zolita με το «coming-of age» στυλ παρουσιάζει ένα νεανικό κουήρ ειδύλλιο, καθώς μια μαζορέτα αρχίζει να αμφισβητεί τη σεξουαλικότητά της. Το να πούμε ότι η έντονα κουήρ αφήγησή του (και το happy ending της ερωτικής ιστορίας) είχε μεγάλη απήχηση είναι τουλάχιστον υποτιμητικό.
Δες και αυτό!