Η Nicola Coughlan του «Bridgerton» ζητά μια κουήρ ιστορία αγάπης στη σειρά του Netflix

19/04/2024
από
Το «Bridgerton» επιστρέφει για τρίτη σεζόν και ίσως ήρθε η στιγμή για τη συμπερίληψη μιας κουήρ ρομαντικής ιστορίας στη σειρά. Ή τουλάχιστον, αυτό επιθυμεί η ηθοποιός Nicola Coughlan. 

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει ΛΟΑΤΚΙ+ καστ (πρωταγωνιστεί ο ανοιχτά γκέι ηθοποιός Jonathan Bailey, το ρομαντικό δράμα του Netflix δεν έχει συμπεριλάβει ποτέ μια κουήρ ιστορία αγάπης. Είναι ένα θλιβερό γεγονός που έχει προκαλέσει κάποιες τριβές στη μεγάλη βάση των λΟΑΤΚΙ+ θαυμαστών της σειράς, με κάποιους να περιγράφουν την προηγούμενη συμπερίληψη μιας σκηνής σεξ μεταξύ δύο ανδρών σε ένα τρέιλερ της πρώτης σεζόν ως «queerbaiting».

Το τρέιλερ για την πρώτη σεζόν του 2020 περιλάμβανε δύο άνδρες να κάνουν σεξ, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια στιγμιαία εικόνα, ανάμεσα σε δευτερεύοντες χαρακτήρες και έτσι οι θαυμαστές έμειναν με μια πικρή γεύση στο στόμα. Η δεύτερη σεζόν επίσης απέτυχε να αποδώσει, με το μεγαλύτερο μέρος της να επικεντρώνεται στον στρέιτ χαρακτήρα του Bailey, τον Lord Anthony, το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Bridgerton, που προσπαθεί να βρει σύζυγο.

Jonathan Bailey shirtless in Bridgerton.

Καθώς οι θαυμαστές προετοιμάζονται για το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα – με το δεύτερο μέρος να αναμένεται τον Ιούνιο – τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Μιλώντας στο Pride, η νέα showrunner της σειράς, Jess Brownell, αποκάλυψε ότι μια κουήρ ερωτική ιστορία είναι στον ορίζοντα.

«Αυτή είναι μια σειρά για την αγάπη σε πολλές μορφές της και είναι σωστό για εμάς να δώσουμε έμφαση στην κουήρ αγάπη και να πούμε κουήρ ιστορίες», είπε. «Θέλω να βλέπω περισσότερη κουήρ χαρά στις οθόνες μου και αυτό ήταν σίγουρα προτεραιότητα για μένα όταν ανέλαβα το ρόλο του showrunner».

Η συγγραφέας αρνήθηκε να απαντήσει αν η κουήρ ιστορία θα εισαχθεί μέσω νέων χαρακτήρων ή αν κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες πρόκειται να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του.

«Το πώς ακριβώς θα διαδραματιστεί αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν και των επόμενων δύο σεζόν, δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά θα πω ότι είμαι ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές θα το δουν», είπε.

Η Nicola Coughlan, η οποία υποδύεται τη νεότερη κόρη του Featherington, την Penelope, πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να περιμένει μια ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία αγάπης.

Αν και η Coughlan υποδύθηκε έναν λεσβιακό χαρακτήρα στο Derry Girls του Channel 4, είναι απίθανο να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της κουήρ ιστορίας, με την τρίτη σεζόν να επικεντρώνεται στο ενδιαφέρον της Penelope για τον Colin Bridgerton.

Ενώ το Bridgerton διαδραματίζεται στην εποχή του Regency, στην πραγματικότητα είναι ένας «κόσμος που δεν υπήρξε ποτέ», πρόσθεσε. Ως εκ τούτου, ο κουήρ έρωτας επιτρέπεται σε μεγάλο βαθμό.

Nicola Coughlan and Luke Newton in a still from Bridgerton season three.

«Νομίζω ότι υπάρχει τόσο πολύς χώρος εκεί για κουήρ ιστορίες αγάπης και νομίζω ότι όλες οι ιστορίες αγάπης αξίζουν να γιορτάζονται», δήλωσε η Coughlan. «Ελπίζω με τον καιρό να έχουμε μια πρωταγωνιστική κουήρ ιστορία αγάπης σε αυτή τη σειρά».

Πέρυσι, ο Bailey μοιράστηκε την ελπίδα του ότι το Bridgerton θα συμπεριλάβει περισσότερη ΛΟΑΤΚΙ+ εκπροσώπηση, ενώ η Julia Quinn, η συγγραφέας της σειράς βιβλίων που ενέπνευσε την επιτυχία του Netflix, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήταν καλή ιδέα να μπουν και ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες.

Οι θαυμαστές της σειράς έχουν ήδη πάρει μια μικρή γεύση της κουήρ εκπροσώπησης, με το spin-off Queen «Charlotte» να παρουσιάζει ένα γκέι ειδύλλιο μεταξύ του βοηθού του μονάρχη, Brimsley, και του γραμματέα του βασιλιά, Reynolds.

Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton αναμένεται να προβληθεί στο Netflix στις 16 Μαΐου, ενώ το δεύτερο μέρος θα προβληθεί από τις 13 Ιουνίου.
Δες και αυτό!