Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που η λάμψη κυριαρχεί παντού και όλα μας αναζητάμε ένα λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο.

Ο καλός καθαρισμός προσώπου αποτελεί βασικό στάδιο στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας και τη βάση πριν γίνει οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Από την άλλη πλευρά, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια ταλαιπωρούν πολλά από εμάς και οφείλονται σε παράγοντες όπως ο τρόπος ζωής, η κούραση, η γενετική προδιάθεση. Τα FIGURA CLINICA μέσα από χρόνια εμπειρίας στην ιατρική αισθητική σας παρουσιάζει τις TOP θεραπείες καθαρισμού προσώπου και αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων. 

ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ MURAD 

Πρόκειται για έναν βαθύ καθαρισμό που έχει ως στόχο να καθαρίσει εις βάθος το πρόσωπο μας, να καταπραΰνει τυχόν φλεγμονές και ερυθρότητα. Βασικός στόχος της θεραπείας είναι η βελτίωση της υγείας του δέρματος και η αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων. Στον καθαρισμό αυτό χρησιμοποιούνται απολεπιστικά ένζυμα φρούτων για το άνοιγμα των φραγμένων πόρων και εύκολη εξαγωγή σμήγματος χωρίς ερεθισμούς. Τα προϊόντα αυτά βοηθούν στη μείωση της ακμής, των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων και της περίσσειας λιπαρότητας.  Αποτελεί μια αποκλειστική συνεργασία των FIGURA CLINICA με την εταιρεία MURAD η οποία εξειδικεύεται με τα προϊόντα της στον καθαρισμό προσώπου και έχει ως μότο της πως η φροντίδα για το δέρμα είναι φροντίδα για την υγεία. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ 

Ο καθαρισμός με διαμάντι αποτελεί μια θεραπεία δερμοαπόξεσης με ρινίσματα διαμαντιού. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών προβλημάτων, όπως ρυτίδες, ακμή, υπερκερατόζη (πυκνή στρώση νεκρών κυττάρων), και ανομοιόμορφη υφή του δέρματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει την χρήση μικρών διαμαντένιων κεφαλών που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζουν την λιπαρότητα και παράγουν κολλαγόνο βελτιώνοντας την υφή και την όψη του δέρματος μας. Στα FIGURA CLINICA ο καθαρισμός με διαμάντι γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που αναγνωρίζει τις ανάγκες κάθε δέρματος ξεχωριστά. 

SCULPTOR FACE 

Η θεραπεία Sculptor Face που εφαρμόζεται στα FIGURA CLINICA βασίζεται στο συνδυασμό ενδοδιαδερμικής μάλαξης (Vacuum), ραδιοσυχνοτήτων και διοδικού laser. Ο συνδυασμός αυτός βοηθάει στην ανόρθωση και στην σμίλευση του οβάλ του προσώπου, στην λεμφική αποσυμφόρηση των περί οφθαλμικών οιδημάτων και στην λείανση λεπτών και μικρών ρυτίδων. Το διοδικό laser και οι ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν το κολλαγόνο και μειώνεται αισθητά το οίδημα και οι μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών. Η θεραπεία αυτή υπόσχεται ένα ξεκούραστη βλέμμα μετά την εφαρμογή της. 

GUINOT EYES 

Η Guinot Eyes αποτελεί μια μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών η οποία μέσω του γαλβανικού ρεύματος, μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα μας συστατικά που είναι αρνητικά αλλά και θετικά φορτισμένα. Στην συνέχεια γίνεται οξυγονοθεραπεία η οποία βοηθάει στην οξυγόνωση των κυττάρων, ενώ παράλληλα δίνει και ενέργεια στα επιδερμικά κύτταρα. Με την θεραπεία αυτή εστιάζουμε στην περιοχή των ματιών και του μετώπου ώστε να καταπολεμήσουμε τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. 

TIMELESS EYES 

Μια από τις βασικές θεραπείες που εφαρμόζονται στα FIGURA CLINICA για την αντιμετώπιση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων περιμετρικά των ματιών. Γίνεται χρήση ραδιοσυχνοτήτων στην περιοχή των ματιών και του μετώπου σε συνδυασμό με το ψυχρό Laser με στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η θεραπεία συνδυάζεται με εξειδικευμένα προϊόντα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες κάτω από τα μάτια και βελτιώνει συνολικά την ελαστικότητα του δέρματος. 

Επισκεφτείτε τα FIGURA CLINICA σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφερόμενες θεραπείες μας στο πρόσωπο και επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς και το δέρμα σας.

InstagramFacebook