Οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στo «Queer Movie Nights»

0
249
Σήμερα ξεκινάει το «Queer Movie Nights», το φεστιβάλ που διοργανώνει το περιοδικό ANTIVIRUS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε (15-18 Μαΐου).

Το φεστιβάλ για τον κουήρ κινηματογράφο θα παρουσιάσει διεθνείς παραγωγές, πρεμιέρες και ελληνικές ταινίες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει καλεσμένους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας & Ιντερφοβίας.

Οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου, είναι:

18.00

EVERYBODY’S GOT SOMEBODY… NOT ME

Raúl Fuentes, Μεξικό, 2012, 95’

Η Αλεχάντρα είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος που έχει βαρεθεί την καθημερινότητά της και τις σχέσεις που δεν πάνε πουθενά. Μια μέρα, η Μαρία, μια έφηβη γεμάτη ενέργεια, θα βρεθεί στον δρόμο της, κάνοντάς την να αλλάξει τις προσδοκίες της.

20.00

MY FATHER MARIANNE

Mårten Klingberg, Σουηδία, 2020, 110’

Η πρόσφατα χωρισμένη 20χρονη και επίδοξη δημοσιογράφος, Χάνα, φεύγει από τη Στοκχόλμη για να μετακομίσει πίσω στους γονείς της, στη μικρή γενέτειρά της. Νιώθοντας ήδη χαμένη, ο κόσμος της ανατρέπεται όταν ο πατέρας της, ένας σεβαστός ιερέας, ενημερώνει την οικογένειά του ότι θέλει να είναι πλέον, η Marianne.

22.15

THE WOUND

John Trengove, Γαλλία/Ολλανδία/Ν.Αφρική/Γερμανία, 2017, 88’

Ο Xolani, ένας μοναχικός εργάτης σε ένα εργοστάσιο, ταξιδεύει στα βουνά της επαρχίας με τους άνδρες της κοινότητάς του για να μυήσει μια ομάδα εφήβων στην ανδρική ηλικία.

Queer Movie Nights

Τιμές εισιτηρίων στον κινηματογράφο Τριανόν 15-17 Μαΐου: 3 ευρώ ανα προβολή ή 5 ευρώ το ημερήσιο (περιλαμβάνει όλες τις προβολές της ημέρας).

Κλείσε το εισιτήριο σου Online: https://www.viva.gr/tickets/cinema/queer-movie-nights/