Οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα 17 Μαΐου στο «Queer Movie Nights»

0
238
Σήμερα (17 Μαΐου) είναι η τρίτη μέρα του «Queer Movie Nights», του φεστιβάλ που διοργανώνει το περιοδικό ANTIVIRUS στον κινηματογράφο Τριανόν και στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Οι σημερινές προβολές είναι οι τελευταίες που θα προβληθούν στον κινηματογράφο Τριανόν.

Οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, είναι:

18.00

Εκδήλωση: «Το Κουήρ στον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο»

Θα αναγνωρίσουμε την κουήρ ταυτότητα του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου και θα αναδείξουμε τις προκλήσεις των κουήρ δημιουργών του.

20.00

THE SWIMMER

Adam Kalderon, Ισραήλ, 2021, 84’

Ο Ερέζ, ένα ανερχόμενο αστέρι στην ισραηλινή κολύμβηση, φτάνει σε ένα παραμελημένο προπονητικό κέντρο, όπου αυτός που θα διακριθεί θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς. Εκεί συναντά τον όμορφο και ταλαντούχο Νέβο, ο οποίος του ξυπνά υποσυνείδητες επιθυμίες.

IN FROM THE SIDE

Matt Carter, Ηνωμένο Βασίλειο, 2022, 134’

Μετά από μια ένα βράδυ μεθυσιού, δύο άντρες από μια λέσχη ράγκμπι, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, θα βρεθούν σε μια παράνομη σχέση, καθώς είναι και οι δύο τους δεσμευμένοι. Θα πρέπει να κρύψουν τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον για να μην ρισκάρουν την διάλυση της λέσχης που αγαπάνε τόσο.

*Προλογίζει ο Σκηνοθέτης

Τιμές εισιτηρίων στον κινηματογράφο Τριανόν 15-17 Μαΐου: 3 ευρώ ανα προβολή ή 5 ευρώ το ημερήσιο (περιλαμβάνει όλες τις προβολές της ημέρας).

Κλείσε το εισιτήριο σου Online: https://www.viva.gr/tickets/cinema/queer-movie-nights/