«Οι ομοφυλόφιλοι μιλούν πλέον ελεύθερα» και οι «γυναίκες που έχουν παρέμβει αισθητικά στο σώμα τους είναι καταδικασμένες»

23/09/2022
Μία από τις χειρότερες συνεντεύξεις της εβδομάδας είναι σίγουρα αυτή του Γιάννη Μπέζου στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκπομπή Happy Day.

Από τη μία ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις γυναίκες που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις και από την άλλη η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια διαπίστωσε ότι έχουμε κάνει ένα άνοιγμα ως κοινωνία επειδή βλέπουμε ότι «οι ομοφυλόφιλοι μιλούν ελεύθερα».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία μας ξεκινά με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται (σεξιστικά) για τον αν ο Γιάννης Μπέζος θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις (σ.σ. λες και έχει κάποιο νόημα αυτή η ερώτηση). Και αφού τον ακούσαμε την ερώτηση ήρθε η σειρά της απάντησης.

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο ηθοποιός δήλωσε πως ζούμε σε μια συντηρητική κοινωνία (ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια “μεταμοντέρνες αηδίες”), η δημοσιογράφος έκανε come back σχολιάζοντας ότι υπάρχει ένα άνοιγμα στην κοινωνία και ότι κάνουμε σταθερά βήματα, αφού βλέπουμε ότι «πλέον οι ομοφυλόφιλοι μιλούν ελεύθερα, αφου δεν υπάρχουν φύλα».

Πάλι καλά που δεν μας φυλακίζουν κιόλας!

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!