Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δηλώσεις του στην εκπομπή “La Biri Biri” μίλησε κατά του Γιάννη Μπέζου, σχετικά με τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχω κουραστεί να διαβάζω δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για την ομοφυλοφιλία και τις ελευθερίες των ανθρώπων. Θα πρέπει να τελειώνει αυτή η αγωνία και το βάσανο των νεοελλήνων με τις ενοχές του Γιάννη Μπέζου επειδή στις αρχές της καριέρας του έκανε εκείνο τον περίφημο ρόλο στους Απαράδεκτους. Τον έκανε χάλια, ας το πάρει απόφαση, ας ξεκολλήσει, δεν τον είπαμε “αδ…φή”, έλεος. Κάθε φορά που κάνει μία δήλωση, επιβεβαιώνει φοβερά κόμπλεξ, ας ηρεμήσει. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του για καμία από τις ιδιότητές του. Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις ανοησίες του καθενός που στο όνομα της ελευθερίας μπορεί να τις διατυπώνει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

https://youtu.be/SMF7h-_8azs?t=8

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πιο αστείο ήταν μια δήλωση που είχε κάνει ότι έχει φίλους που “υπήρξαν” ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή ότι είναι κάτι που αλλάζει. Βέβαια εκεί δεν τον ρώτησαν “δηλαδή και σε εσάς μπορεί να αλλάξει και να γίνετε γκέι”; Έχει όλα τα συμπτώματα του ανθρώπου που έχει εσωτερικευμένη ομοφοβία, είτε για αυτό που λέει ο Βαλιανάτος, επειδή έκανε αυτό τον ρόλο, είτε για άλλους δικούς του λόγους.

    Όσον αφορά το ρόλο, εννοείται ότι είναι η γνωστή “καρικατούρα” του γκέι, του θυληπρεπούς που είναι σχεδιαστής μόδας ή κάτι τέτοιο και κατά βάση είναι βαθιά μοναχικός, δυστυχισμένος και χωρίς λειτουργικές σχέσεις. Αυτό δηλαδή που έχει διαμορφώσει το συλλογικό ασυνείδητο των Ελλήνων για το τι σημαίνει να είναι κάποιος γκέι.

Comments are closed.