Ο YouTuber Shane Dawson παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Ryland Adams. Ο Dawson και ο Adams είχαν σχέση για τρία χρόνια πριν αρραβωνιαστούν τελικά το 2019. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έχει πλέον επίσημα παντρευτεί από το 2023.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μια κοινή ανακοίνωση στο Instagram που έγραφε:

“Είμαστε παντρεμένοι!! [emoji καρδιάς] Η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Το πολύ μοναδικό μας βίντεο γάμου μόλις ανέβηκε [emoji ποτήρια σαμπάνιας].” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shane Dawson (@shanedawson)

 Το βίντεο που αναφέρεται στην ανάρτησή τους στο Instagram περιγράφει την πλήρη εμπειρία γάμου του ζευγαριού στο Κολοράντο. Ο Dawson αναφέρει:

«Νόμιζα ότι, ξέρετε, απλά πηγαίνουμε στο δικαστήριο, κάνουμε τα χαρτιά, δεν το λέμε σε κανέναν και μετά κάνουμε τον γάμο σε έναν ή δύο μήνες στο Λος Άντζελες και μετά έμαθα… πως όχι, είναι πραγματικός γάμος. Πρέπει να κάνουμε όρκους.»

Το νέο βίντεο — με τίτλο “We’re Married!!!!” — κοινοποιήθηκε στο κανάλι του Adams στο YouTube και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Ο Dawson και ο Adams σχεδίαζαν να κάνουν τατουάζ στα δάχτυλά τους για να συμβολίσουν τις βέρες. Ωστόσο, τελικά αποφάσισαν να μην το κάνουν, αφού ένας καλλιτέχνης τατουάζ τους είπε ότι αυτού του είδους τα τατουάζ τελικά θα τρίβονταν από το δέρμα τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Dawson έχει αποτελέσει αντικείμενο μυριάδων διαφωνιών τα τελευταία χρόνια, που περιλαμβάνουν τη χρήση blackface, την έκφραση της λέξης από n- σε αρκετές περιπτώσεις και τα προβληματικά σχόλια σχετικά με την παιδεραστία. Έχει επίσης κατηγορηθεί για τις απόψεις του για την κτηνοβασία και έχει τσακωθεί με πολλούς δημιουργούς περιεχομένου για πολλούς λόγους.