Ο Tom Holland θυμάται την επική εμφάνιση στο Lip Sync Battle

16/06/2023
από
Tom Holland
Tom Holland
Όταν ο πρωταγωνιστής του Spider-Man, Tom Holland, βγήκε με μια μαύρη περούκα, ένα καπίστρι, και διχτυωτά στο “Umbrella” της Rihanna στο Lip Sync Battle το 2017, συγκλόνισε την Αμερική.

Σήμερα, χρόνια αργότερα, σε μια νέα συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ανατρέχει σε εκείνη την εμβληματική στιγμή – και αν θα το έκανε ξανά.

«Είμαι περήφανος γι’ αυτό», λέει ο Holland για την εμφάνισή του. “Μου αρέσει που άφησε μια διαρκή επίδραση. Ήταν μια καταπληκτική στιγμή.”

Όταν ρωτήθηκε αν φόρεσε το καλσόν και την περούκα και έπεσε και λερώθηκε σε ένα τραγούδι της Rihanna για να κάνει μια δήλωση σχετικά με την τοξική αρρενωπότητα, ο Holland απάντησε κατηγορηματικά πως όχι και αποκάλυψε ότι ο ενδυματολόγος του έφτιαξε το σύνολο, χωρίς τη συμβολή του.

«Δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω μεγαλώσει στο πιο μη τοξικά αρρενωπό περιβάλλον» είπε. «Δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό που έκανα ήταν τόσο προοδευτικό. Έλεγα: «Ναι, και γαμώ, θα βάλω διχτυωτά και θα χορέψω στη βροχή». Αυτό θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Δεν με νοιάζει.»

Ωστόσο, ο Holland αποκάλυψε ότι  παρά όλες τις ταινίες και τη δουλειά του ως ηθοποιός, για την οποία είναι περήφανος, το Lip Sync Battle είναι αυτό για το οποίο δέχεται τα περισσότερα κομπλιμέντα. Αλλά και πάλι, δεν θα το ξανάκανε.


«Αλλά δεν θα το έκανα ξανά σήμερα», είπε. «Απλώς επειδή δεν θέλω να πάω σε μια γαμω-τηλεοπτική εκπομπή που δεν χρειάζεται να παώ. Προτιμώ να πάω να παίξω γκολφ και να ζήσω τη μικρή μου ιδιωτική ζωή».

Στο μεταξύ ως ξαναδούμε εμείς τον Holland στο Lip Sync Battle του 2017 και ας τον απολαύσουμε:
Δες και αυτό!