Ημίγυμνη φωτογραφία του Tom Holland κάνει τον γύρο του διαδικτύου

02/10/2023
από
Αρκετές φορές οι σταρ του Χόλιγουντ δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από το γυμναστήριο – είτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους είτε στα αποδυτήρια. Ο Βρετανός Tom Holland δεν είναι γνωστός για τα thirst traps του, αλλά ευτυχώς ένας φίλος του δεν ήταν τόσο επιφυλακτικός.

Ο Holland είναι φίλος του ηθοποιού και επιχειρηματία Oliver Trevena. Ο τελευταίος έχει παίξει ρόλους σε ταινία δίπλα από δυνατά ονόματα όπως αυτό του Nicholas Gage και του Bruce Willis, ενώ είναι επίσης συνιδιοκτήτης μιας επιχείρησης με νερό από κάκτους στις ΗΠΑ.

Χθες, ο Trevena δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Holland να γυμνάζονται. Ο Holland είναι ημίγυμνος και εμφανώς κουρασμένος και ιδρωμένος.

Έκανε tag τον Holland και έγραψε τα εξής hashtag: #NowPutYourShirtBackOnSpiderman και #spidermannowayhome.

Εννοείται τα σχόλια πήραν φωτιά με έναν χρήστη να γράφει: «Ευχαριστώ που ευλόγησες τη νύχτα μου με αυτήν την εικόνα».

Ο 25χρονος Holland έχει παίξει σε τρεις ταινίες Spider-Man, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης ταινίας Spider-Man: No Way Home. Αυτή η ταινία ξεπέρασε πρόσφατα τα 700 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και αθροιστικά τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια διεθνώς. Αυτό την καθιστά την τέταρτη πιο κερδοφόρα εγχώρια ταινία όλων των εποχών μετά από 32 ημέρες προβολής.
Δες και αυτό!