Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι η καλύτερη απάντηση στην τοξική αρρενωπότητα που υπάρχει εκεί έξω

1764

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων – το γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

«Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν».

Ο ίδιος, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αισθάνεται ευτυχία, όταν το βλέπει να κάνει μπαλέτο.

«Όταν τον βλέπω να κάνει μπαλέτο, αισθάνομαι αυτήν την ευτυχία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα. Είναι συγκλονιστικό.»

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο ηθοποιός μιλά για παιδιά του και για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τα ενθαρρύνει σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν. Σε μια κοινωνία, όμως, που η τοξική αρρενωπότητα φαίνεται να είναι ο κανόνα, περιπτώσεις σαν κι αυτή του Θανάση Κουρλαμπά μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!