Θανάσης Κουρλαμπάς: «Όταν βλέπω τον γιο μου να χορεύει μπαλέτο συγκινούμαι»

564
Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη», ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος μίλησε για αγάπη του γιου του στο μπαλέτο. 

«Αυτό που προσπάθησα να μεταφέρω στα παιδιά μου είναι να ότι κάνουν, να παθιαστούν, να το αγαπήσουν όσο δύσκολο και αν είναι και θα βρουν τα παράθυρα και τις πόρτες να το κυνηγήσουν και να το εκπληρώσουν. Οτιδήποτε και να κάνουν να είναι παθιασμένα αν όχι ευτυχισμένα. Είναι πολύ μεγάλος παράγοντας η δουλειά στη ζωή μας και πρέπει να είμαστε καλά μέσα σε αυτή». είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό είναι ένα θέμα που το τελευταίο μεγάλο διάστημα το διαχειρίζομαι λίγο με μια προσοχή γιατί την όταν έτυχε και το είπα την πρώτη φορά, πήρε μια διάσταση που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε ο γιος μου. Είπα το αυτονόητο. Είδαμε με την Αθηνά μια κλίση του παιδιού μας από νωρίς, το στηρίξαμε, του άρεσε πάρα πολύ, εξακολουθεί να του αρέσει, ελπίζει να πάει προς τα εκεί.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο για κάποιον που το παιδί του έχει μια κλίση, να το στηρίξει. Δε μπορώ να κρίνω τις απόψεις των ανθρώπων για το οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι. Ξέρω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση ως πατέρας, από εκεί και πέρα…» πρόσθεσε.