Ο σύζυγος του Joe Exotic αγνοεί την καραντίνα και παρτάρει με celebrities

26/05/2020
από

Οργισμένοι φαν τα βάζουν με τον σύζυγο του Joe Exotic, Dillon Passage, επειδή παρτάρει εν μέσω καραντίνας με πολυτελές γιοτ με αστέρες της TV.

Φωτογραφία του συζύγου του Joe Exotic, Dillon Passage να παρτάρει αγνοώντας την καραντίνα με τον Bryce Hirschberg

Ο Passage, σύζυγος του Joe Exotic -ο οποίος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή- φωτογραφήθηκε να φιλάει τον σταρ του Too Hot to Handle, Bryce Hirschberg σε ένα πάρτι που γιόρταζε τα 30κοστά γενέθλιά του.

Τόσο ο Passage όσο και ο Hirschberg ανέβασαν μια σειρά από stories στο Instagram στα οποία πάρταραν, έπιναν και χορεύανε όλο το βράδυ σε γιοτ στην Marina Del Rey στο Los Angeles.

Το πάρτι δημιούργησε κύμα οργής στα social media, καθώς το Los Angeles βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα, με τους πολίτες να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν, παρά μόνο για λίγες επιτρεπόμενες εξόδους, για τις βασικές ανάγκες.

Εκπρόσωπος του Hirschberg δήλωσε στο People: «Δεν υπήρχαν παραπάνω από 15 άτομα στο πλοίο ταυτόχρονα».

«Οι άνθρωποι εναλλάσσονταν συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας και είχαμε άτομο που έκανε έλεγχο για την θερμοκρασία των ατόμων πριν επιβιβαστεί κάποιο άτομο» .

«Όλοι οι υπόλοιποι κάθονταν στην προβλήτα. Ο Bryce είχε προνοήσει να γίνει το πάρτι του σε διάστημα 2 ημερών, έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να περάσουν καλά στο γιότ» .

Ο Passage φαίνεται να απολαμβάνει τη δημοσιότητα του, αλλά έχει κάνει ξεκάθαρο, ότι θα εξακολουθήσει να είναι παντρεμένος με τον Joe Exotic.

Τον Απρίλιο δήλωσε:

«Δεν πάω πουθενά. Ο Joe ήταν πάντα δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές μου. Δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψω τώρα που με χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ» .

 

 

 

 

 
Δες και αυτό!