Ο Στέφανος Δημουλάς έγινε γιγαντοαφίσα στο κέντρο των Βρυξελλών

21/02/2024
από
Προκειμένου να ενισχύσει τα ιδεώδη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ισότητα!

Ο Κριτής του Dancing With The Stars και ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30, Στέφανος Δημουλάς, αναδεικνύεται σε μια εντυπωσιακή γιγαντοαφίσα στο κέντρο των Βρυξελλών μόλις 20 λεπτά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να ενισχύσει τα ιδεώδη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ισότητα και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές του Κοινοβουλίου.

Ο Έλληνας διεθνής χορευτής νεοκλασικού μπαλέτου επιλέχθηκε για το πρόγραμμα λόγω της φήμης του στο χώρο του χορού, της επαγγελματικής του πορείας και της δέσμευσής του στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η παρουσία του σε μια γιγαντοαφίσα στον κεντρικό σταθμό τρένων των Βρυξελλών αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης των ιδεών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές του Κοινοβουλίου, καθώς και της υποστήριξης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ελλάδα.

Pop the Vote! Culture on Ballot

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εκπαιδεύει νέους καλλιτέχνες και φοιτητές τέχνης σε 13 χώρες της ΕΕ για να προωθήσουν τη δημοκρατική συμμετοχή και να κινητοποιήσουν τις κοινότητές τους για τις εκλογές του 2024. Υπό την καθοδήγηση του Artivist Network και με τη γιγαντοαφίσα της Oriana Eliçabe ενθαρρύνει τη συμμετοχή των ευρωπαίων πολιτών στις εκλογές μέσω του πολιτισμού.
Δες και αυτό!