Ο Ricky Martin φωτογραφίζεται για εξώφυλλο ως Leather Daddy

28/04/2021
από
Ricky Martin

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο διεθνής σούπερ σταρ Ricky Martin μας έκανε όλον τον κόσμο να μιλάει για το νέο του στυλ, όταν αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να βάψει τα γένια του ξανθά.

Ricky Martin

Τότε παρατηρήσαμε ότι ήταν έτοιμος να ηχογραφήσει ένα νέο μουσικό βίντεο. Δε γνωρίζαμε και πολλά, όμως, ήταν επίσης έτοιμος να ποζάρει για το εξώφυλλο περιοδικού. Τώρα, αυτό το νέο σύνολο των φωτογραφιών κυκλοφορεί και ο βασιλιάς της λατινικής ποπ μουσικής σκηνής ποζάρει ως ο Leather Daddy των ονείρων σου, αλλές και με άλλες εξίσου υποσχόμενες εμφανίσεις.

Σε ένα νέο ψηφιακό cover story για το περιοδικό Schon!, ο Martin εμφανίζεται επιμελημένος από τον fashion editor, Douglas Van Laningham.

Στην ίδια τη φωτογραφία του εξωφύλλου, το αστέρι εμφανίζεται με ένα ψηλόμεσο τζιν Jean Paul Gaultier, που μάλλον δεν έχεις ξαναδεί ποτέ.

Σε μια άλλη φωτογραφία, φοράει ένα μπούστο πάλι του οίκου Jean Paul Gaultier, με ένα τζιν και ένα φανελάκι.

Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα.

Στη φωτογραφία, από τον καλλιτέχνη φωτογράφο Isaac Anthony, που ο Martin εμφανίζεται με το απόλυτο full leather σύνολο, δερμάτινο παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν. Από μέσα, φοράει ένα δίχτυ και ένα πουκάμισο πιθανότατα από την ανδρική μάρκα εσωρούχων Menagerie.

Θα βρείτε περισσότερα στο 40ο τεύχος του Schon!.
Δες και αυτό!