Ο Πολύχρωμος Πλανήτης άλλαξε διεύθυνση και μας περιμένει να τον εξερευνήσουμε

0
112
Facebook Πολύχρωμου Πλανήτη
Όλες οι πολύχρωμες εκδόσεις του είναι διαθέσιμες πλέον στην Κοδριγκτώνος 32, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.

Νέα διεύθυνση για τον Πολύχρωμο Πλανήτη, τον πρώτο και μέχρι σήμερα μοναδικό ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικό οίκο και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2004 από την Μαρίνα Γαλανού και τον σύντροφό της Θάνο Βέσση και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εκδώσει δεκάδες τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Στο χώρο του, επίσης, έχει φιλοξενήσει σημαντικές queer εκδηλώσεις (λογοτεχνικού περιεχομένου κι όχι μόνο).

Από σήμερα μπορούμε να τον επισκεφθούμε και πάλι στην οδό Κοδριγκτώνος 32, στο Πεδίο του Άρεως.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.