Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά σε ομοφοβικό μήνυμα: «Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του»

07/02/2022
από

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά τα όσα είπε για τον καθηγητή στο Ίλιον, δέχτηκε ένα ομοφοβικό μήνυμα στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής το δημοσίευσε κι έδωσε τη δική του απάντηση.

«Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής, το απόγευμα για το θέμα την περασμένη Παρασκευή.

«Ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική πολύ, το έβρισε το παιδί κιόλας. Ωραίος άντρας βαρύς, με πυγμή, ο καθηγητής που ξεσπά και στο παιδί.

Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κάποιο ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μείνει χωρίς τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει και ποτέ μαθηματικά.

Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα; Θα γίνει κάτι;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

https://youtu.be/OQ6_SadS9NE
Δες και αυτό!