Ο πρωταγωνιστής του “Platonic” του Apple TV+, Luke Macfarlane, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το να υποδύεται στρέιτ ρόλους, με το θέμα του γάμου, την πατρότητα και πολλά άλλα σε μια συνέντευξη με τον Ty Cole για το Out.

Ο Macfarlane, ο οποίος απέκτησε μια κόρη τον Ιούνιο, υποδύεται, επίσης, έναν πατέρα στο “Platonic”, μαζί με τη Rose Byrne και τον Seth Rogen. Ο χαρακτήρας του, ο Charlie, είναι στρέιτ άντρας και σύζυγος της Sylvia (Byrne).

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόκληση του να βρει κατευθείαν ρόλους ως γκέι ηθοποιός, ο Macfarlane είπε: “Νομίζω ότι, όπως και τόσοι πολλοί ηθοποιοί, απλά ψάχνω για την επόμενη δουλειά. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου είναι να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι που, αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι, πραγματικά πιστεύουν σε μένα, γιατί γίνονται ο συνήγορός μου».

 «Ξεκινά πραγματικά με άτομα σε θέσεις εξουσίας που θα σου δίνουν την ευκαιρία», πρόσθεσε. «Το μόνο που μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι, όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, να τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πουν, «Ναι, αυτός ο ανοιχτά γκέι ηθοποιός μπορεί να παίξει έναν στρέιτ χαρακτήρα».

Ο Macfarlane περιέγραψε, επίσης, την εμπειρία του “να είναι ένας αρχάριος πατέρας” στο “Platonic”.

«Ως αρχάριος πατέρας, όταν έχεις μαζί σου ένα σωρό νεαρούς ενήλικες στα γυρίσματα, φέρονται όπως κάθε άλλος ηθοποιός, εκτός από το ότι είναι πολύ νέοι», είπε. «Γίνεσαι λίγο υπεύθυνος για το πώς και πότε έρχονται, και για να βεβαιωθείς ότι γνωρίζουν τα λόγια τους, τι θα κάνετε, και πώς θα κινηθείτε».

 

«Μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά, αλλά θα έπρεπε να πληρωνόμουν και για coach υποκριτικής, γιατί σίγουρα πρέπει να κάνεις λίγα περισσότερα.»

Το θέμα του γάμου αναφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν του “Platonic” και ο Macfarlane αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μοιραστεί το ιδανικό του.

«Αν έκανα έναν γάμο», είπε, «το θέμα θα ήταν «Προορισμός της ερημιάς». Έχω αυτή την ιδέα, όπου όλοι θα έμπαιναν σε ένα αεροπλάνο και θα πετούσαμε για την Αλάσκα, θα κάναμε έναν όμορφο γάμο, κάπου πολύ απομακρυσμένα, θα επιστρέφαμε στο αεροπλάνο και θα σε πηγαίνουμε σπίτι.»

Α, και δεν θα επιτρέπονταν κάμερες, σημείωσε. “Έχουμε τόσο λίγες ευκαιρίες να έχουμε την ιδιωτικότητά μας σήμερα. Η γενιά μου έγραφε τις μυστικές της σκέψεις σε ένα ημερολόγιο και το κλείδωνε με ένα κλειδί και το έκρυβε. Τώρα οι μυστικές μας σκέψεις είναι πολύ δημόσιες όλη την ώρα, επομένως είναι σημαντικό να κρατάμε μερικά πράγματα ιδιωτικά».

Το “Platonic” είναι διαθέσιμο το Apple TV+.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω: