Ο Jonathan Bailey θα είναι στην τρίτη σεζόν του «Heartstopper»

26/04/2024
από
Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του πρωταγωνιστή του «Bridgerton», Jonathan Bailey, στην τρίτη σεζόν του «Heartstopper», μαζί με τους Hayley Atwell και Eddie Marsan.

Με τη σειρά να είναι ακόμα πρώτη στις επιλογές των θαυμαστών, τις τελευταίες εβδομάδες είχαν φουντώσει οι φήμες σχετικά με το ότι ο Jonathan Bailey θα εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο της κουήρ σειράς.

Η επερχόμενη σεζόν θα ακολουθεί τον Joe Locke και τον Kit Connor, ως Charlie Spring και Nick Nelson, καθώς διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον και ενώ πηγαίνουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, υπομένοντας παράλληλα τις δυσκολίες της ενηλικίωσης.

Ωστόσο, τον περασμένο μήνα, οι θαυμαστές ήταν πεπεισμένοι ότι ο Bailey θα κάνει την εμφάνισή του στο πλευρό του ζευγαριού, ως ακαδημαϊκός (και celebrity crush του Charlie) Jack Maddox.

Σήμερα (25 Απριλίου), αυτές οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές: Ο Bailey θα συμμετάσχει στην τρίτη σεζόν του Heartstopper μαζί με την ηθοποιό της Marvel και του «Mission Impossible», Hayley Atwell, και τον πρωταγωνιστή του «Back To Black», Eddie Marsan.

Σε δήλωσή της μέσω δελτίου τύπου, η Alice Oseman – η οποία έγραψε τα εικονογραφημένα βιβλία, στα οποία βασίζεται το «Heartstopper» – δήλωσε: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τρία νέα μέλη του καστ στην οικογένεια του “Heartstopper“.

«Η Hayley Atwell προστίθεται στην οικογένεια Nelson ως η θεία Diane του Nick, η οποία παίρνει μαζί της τον Nick σε καλοκαιρινές διακοπές στη Μινόρκα και έχει να του δώσει κάποιες δύσκολες συμβουλές για τη σχέση του.

«Ο Eddie Marsan θα ενσαρκώσει έναν αγαπημένο χαρακτήρα από τα εικονογραφημένα βιβλία: Τον Geoff, τον σοφό και ειλικρινή ψυχολόγο του Charlie. Και τέλος, ο Jonathan Bailey θα κάνει μια cameo εμφάνιση ως Jack Maddox [στην τρίτη σεζόν του “Hearstopper”], ένας διάσημος κλασικιστής του Instagram και celebrity crush του Charlie».

Και πρόσθεσε: «Ήταν απόλυτη χαρά να δούμε το ταλέντο της Hayley, του Eddie και του Jonathan μαζί με το υπάρχον καστ μας και ανυπομονώ να γνωρίσουν οι θαυμαστές του “Heartstopper” αυτούς τους νέους χαρακτήρες».

Ένα σύντομο απόσπασμα του Jonathan Bailey στο Hearstopper έχει επίσης αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα του Netflix- με τους θαυμαστές να ανυπομονούν ήδη.

Η τρίτη σεζόν του Heartstopper έχει προς το παρόν ως ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2024 – αλλά η επερχόμενη σεζόν έχει ήδη κάνει μερικές πολύ μεγάλες αλλαγές στο καστ. Πιο συγκεκριμένα, η Olivia Colman δεν θα επιστρέψει στο ρόλο της μητέρας του Nick λόγω επιβαρυμένου προγράμματος.
Δες και αυτό!