Η Olivia Colman δεν θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του Heartstopper

29/03/2024
από
Στην τρίτη σεζόν του Heartstopper η Olivia Colman δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της ως Sarah Nelson, μητέρας του Nick Nelson.

Η 50χρονη ηθοποιός υποδύθηκε τη Sarah στον πρώτο και δεύτερο κύκλο του γλυκού κουήρ εφηβικού δράματος της Alice Oseman στο Netflix.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρώτη σεζόν, όταν ο γιος της Nick Nelson (Kit Connor) της έκανε coming out ως bisexual.

Η ειλικρινής αντίδρασή της έγινε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σεζόν.

Μιλώντας στο Forbes, η Colman δήλωσε ότι αισθάνθηκε «απαίσια» που δεν μπόρεσε να χωρέσει τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν στο πιεστικό πρόγραμμά της.

«Δεν μπορούσα να κάνω τον τρίτο κύκλο. Δεν μπορούσα να το χωρέσω. Αισθάνομαι απαίσια γι’ αυτό», εξήγησε.

«Αισθάνομαι ότι συμμετείχα σε ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω συμμετάσχει ποτέ».

Η Colman δήλωσε ότι θα την ενδιέφερε, ωστόσο, μια spin-off σειρά που θα επικεντρωνόταν σε εκείνη και τη σχέση της με τον Nick.

«Εφόσον προγραμματιστεί εκ των προτέρων, ίσως θα μπορούσα να το κάνω, ναι», είπε.

Κάποιοι θαυμαστές εξέφρασαν τη λύπη τους που δεν θα δουν την Olivia Colman να επαναλαμβάνει τον πολύτιμο ρόλο της, ενώ άλλοι αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθεί η τρίτη σεζόν, δεδομένου ότι η Sarah Nelson εμφανίζεται στις επερχόμενες ιστορίες της Oseman – ιδιαίτερα σε μια συγκινητική σκηνή στην παραλία μεταξύ της Sarah και του Nick.

Η δημιουργός της σειράς, Alice Oseman, εξέδωσε δήλωση σχετικά με την αποχώρηση της Colman από τη σειρά, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές ότι η ομάδα του Heartstopper προσπάθησε «τα πάντα» για να πετύχει το χρονοδιάγραμμα.

«Είμαστε τόσο βαθιά ευγνώμονες στην Olivia για την εκπληκτική ερμηνεία που έδωσε στη σειρά και της ευχόμαστε τα καλύτερα», έγραψε η Oseman.

Επιχείρησε επίσης να καθησυχάσει τους θαυμαστές σχετικά με το πώς η αποχώρηση της Colman μπορεί να επηρεάσει την τρίτη σεζόν.

«Δεν κάναμε νέο καστ για τη Sarah και ξέρω ότι πολλοί από εσάς – ειδικά οι θαυμαστές των κόμικς – θα είναι αναστατωμένοι και θα ανησυχούν για το πώς θα προχωρήσουμε χωρίς τη μαμά του Nick. Ξέρω ότι υπάρχει μια σκηνή που πολλά από εσάς περιμένατε με ανυπομονησία στην τρίτη σεζόν και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένα και αποκαρδιωμένα μαζί μας.

«Καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ ανησύχησα πολύ όταν το έμαθα», πρόσθεσε.

Προέτρεψε τους θαυμαστές να μην «εγκαταλείψουν» τη σειρά, καθώς έχει δουλέψει για να «διατηρήσει» τη σκηνή της παραλίας στο κόμικ με «νέα στοιχεία στην ιστορία» που θα της δώσουν την ίδια «συναισθηματική δύναμη».

«Ο ρόλος της Sarah ως συναισθηματική υποστήριξη στον Nick θα μετατοπιστεί προς το παρόν σε άλλους χαρακτήρες της ιστορίας. Αν έχουμε τέταρτη σεζόν, θα ήθελα η Olivia να είναι ξανά μέρος της».

Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον φίλο του Nick Nelson, Charlie Spring (Joe Locke), καθώς αυτός θα αντιμετωπίζει τη μάχη του με τις διατροφικές διαταραχές.

Ο νέος κύκλος θα είναι επίσης πιο «καυτός» και θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη «σεξουαλική ένταση» μεταξύ των χαρακτήρων, καθώς ο Nick και ο Charlie θα πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.

Joe Locke and Kit Connor behind the scenes of Heartstopper season three. (Netflix)

Την ίδια στιγμή, φημολογείται ότι ο ηθοποιός του «Fellow Travelers», Jonathan Bailey, θα εμφανιστεί ως Jack Maddox, ένας διάσημος κλασσικός επιστήμονας, που αποτελεί επίσης crush του Charlie.

Στη δήλωσή της σχετικά με την αποχώρηση της Colman από τη σειρά, η Oseman πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το κάστινγκ τις επόμενες εβδομάδες.

Η τρίτη σεζόν του Heartstopper θα προβληθεί στο Netflix τον Οκτώβριο.
Δες και αυτό!