Ο John Waters θα γράψει και θα σκηνοθετήσει μια προσαρμογή του μυθιστορήματός του (2022) “Liarmouth: A Feel-Bad Romance”.

Τον έχουν αποκαλέσει “Βαρώνο του Κακό Γούστο”, “Δούκα της βρωμιάς”, “Πρίγκιπα του Πούκε” και “Σουλτάνο του Σλίζ”. Και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ο θρυλικός John Waters πρόκειται να γράψει και να σκηνοθετήσει μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του 2022, Liarmouth: A Feel-Bad Romance”.

Liarmouth: A Feel-Bad Romance

Είναι η πρώτη φορά, που ο Waters βρίσκεται πίσω από την κάμερα, μετά την ταινία του 2004, “A Dirty Shame”, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Tracey Ullman, Johnny Knoxville και Chris Isaak. Μετά την κυκλοφορία του “A Dirty Shame”, ο Waters έκανε ένα βήμα πίσω και επικεντρώθηκε στο γράψιμο, στις περιοδείες με παραστάσεις προφορικού λόγου, και σε λίγες εμφανίσεις σε σειρές και εκπομπές. 

Liarmouth: A Feel-Bad Romance

Τώρα, ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης επέστρεψε.

«Το Liarmouth είναι ό,τι πιο τρελό έχω γράψει εδώ και καιρό, οπότε ίσως είναι σωστό, που το μυθιστόρημά μου ήταν αρκετά σοκαριστικό, για να επανεκκινήσει τη μηχανή της κινηματογραφικής μου καριέρας», είπε ο Waters σε μια δήλωση. «Ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον κινηματογράφο, ελπίζω να μεταδώσω την παράλογη χαρά στους περιπετειώδεις κινηματογραφόφιλους σε όλο τον κόσμο».

Το μυθιστόρημα ακολουθεί τρεις γενιές γυναικών στην ίδια οικογένεια: την Adora, την κόρη της Marsha, και την κόρη της Marsha, Poppy. Το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο, και τελικά, όλες συνωμοτούν για να σκοτώσουν η μία την άλλη.

Το επίσημο logline του “Liarmouth” αναφέρεται το εξής:

«Marsha Sprinkle: Κλέφτρα βαλιτσών. Απατεώνισσα. Ειδική στη μεταμφίεση. Τα σκυλιά και τα παιδιά τη μισούν. Η ίδια η οικογένειά της τη θέλει νεκρό. Είναι έξυπνη, απελπισμένη, διαταραγμένη, και θυμωμένη με κακή συμπεριφορά, που απορρέει από την αντίληψη ότι όλοι της έχουν φερθεί σκάρτα στο παρελθόν. Την αποκαλούν Liarmouth – μέχρι που ένας παράφρων την κάνει να πει την αλήθεια».

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, ή τρέιλερ για την ταινία.

“Κάθε άνθρωπος που έπαιξε την Edna στο Hairspray ήταν υποστηρικτής της κοινότητας”

Τζον Γουότερς: Ο Πάπας είναι “υποκριτής” και η Εκκλησία “εχθρός”

Φλαμίνγκο: Από πού ξεφύτρωσαν & ποια η σχέση τους με την LGBT κοινότητα;