Ο Jacob Tierney θα απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις για το «Heated Rivalry» με ένα βιβλίο 

03/06/2026
από
Για όσα από εσάς ανυπομονείτε να δείτε νέες σκηνές του «Heated Rivalry», ο σκηνοθέτης, Jacob Tierney, έχει κάτι που θα σας κρατήσει μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα σεζόν του χρόνου. 

Το φθινόπωρο, ο Tierney πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για τα παρασκήνια της πρώτης σεζόν της σειράς, η οποία ακολουθεί δύο παίκτες χόκεϊ στην ντουλάπα που βρίσκονται ανά τα χρόνια κρυφά, μέχρι που καταλήγουν να ερωτεύονται. 

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε το εξώφυλλο του επερχόμενου βιβλίου του «I’ll believe in Anything» στο People και μίλησε για το πώς η τόση μεγάλη δημοφιλία της σειράς ήταν μια ομαδική προσπάθεια. 

«Πάντα πίστευα ότι η δημιουργία μιας σειράς είναι μια συλλογική εμπειρία και ότι η μετάβασή της από το σενάριο στην οθόνη σημαίνει ότι εξελίσσεται μέσα από κάθε συζήτηση και κάθε ανακάλυψη που γίνεται στην πορεία», δήλωσε ο Tierney.

Το «I’ll Believe in Anything» είναι μια συλλογή σχολιασμένων σεναρίων από την 1η σεζόν, μαζί με πρόλογο της συγγραφέως του «Heated Rivalry», Rachel Reid, και υπόσχεται να απαντήσει σε μερικές από τις πιο καυτές ερωτήσεις των θαυμαστ(ρι)ών σχετικά με τη σειρά.

«Με αυτό το βιβλίο, η πρόθεσή μας ήταν να προσκαλέσουμε όλα όσα αγαπούν τη σειρά να καθίσουν δίπλα μου και στην ομάδα, όχι μόνο για να δουν τι φτιάξαμε, αλλά και για να καταλάβουν γιατί το φτιάξαμε», είπε ο Tierney.

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου αναφέρει ότι θα εξηγήσει πώς ο Tierney και ο συνεργάτης του στην παραγωγή Brendan Brady ισορρόπησαν την αφήγηση της ιστορίας του Ilya και του Shane με την ερωτική ιστορία του Kip και του Scott, πώς σκέφτηκαν εκείνο το viral φούτερ με το ολυμπιακό λογότυπο και πώς κατάφεραν να «διαλύσουν την παλιά παρανόηση ότι οι κουήρ ερωτικές ιστορίες έχουν περιορισμένη απήχηση».

Και, φυσικά, το πώς γύρισαν τις πλέον διάσημες ερωτικές σκηνές, τις οποίες το κοινό ερωτεύτηκε. Ο σκηνοθέτης είπε ότι θέλει το βιβλίο να είναι μια επέκταση της σειράς. 

«Ήθελα να έχει έναν προσωπικό χαρακτήρα, σαν μια φυσική συνέχεια της ιστορίας με την οποία το κοινό ταυτίστηκε από την πρώτη στιγμή», είπε.

Το «I’ll Believe in Anything» θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Αποτελεί την ιδανική «γέφυρα» πριν από την κυκλοφορία της 2ης σεζόν του «Heated Rivalry» τον Απρίλιο του 2027.

Με πληροφορίες από Out Magazine.




Δες και αυτό!