Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τα ομοφοβικά σχόλια του Αλέξη Κούγια

432
Μετά τα ομοφοβικά σχόλια του Αλέξη Κούγια σχετικά με την ανατροφή των παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, στοχεύοντας ειδικά τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο τελευταίος απάντησε στο μίσος με τον πιο όμορφο και δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας στη χθεσινή εκπομπή «Super Κατερίνα εξέφρασε ομοφοβικά σχόλια για τον Νίκο Μουτσινά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Μάλιστα για τον τελευταίο είπε: «Ένας που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί και να μεγαλώνουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι, που όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει στο σχολείο τον μπαμπά του και τη μαμά που είναι και οι δύο του ιδίου φύλου: Μπαμπά, μαμά πώς να σας αποκαλώ;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν είναι αγόρι, θα απευθύνεται σε αρσενικό με ο ή η; Είναι σύγχυση. Για αυτό είπα ότι μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να έχουν ξεκάθαρες θέσεις, να είναι ευτυχισμένα και όχι μπερδεμένα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε με τον πιο αποστομωτικό τρόπο, αποφεύγοντας να δώσει σημασία στα ανεκδιήγητα σχόλια του γνωστού δικηγόρου. Στην εκπομπή, λοιπόν, «Πρωίαν σε είδον», ο παρουσιαστής είπε στην Τζένη Μελιτά ότι η χθεσινή μέρα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του.

Συγκεκριμένα είπε: «Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δηλαδή, πραγματικά έτσι και αποστασιοποιηθείς… Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, παίξαμε, κάναμε ένα μπανάκι, τον έβαλα στο κρεβάτι, διαβάσαμε ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα του Αυγούστου Κορτώ. Και είχε πάρα πολλή πλάκα, γελάσαμε και μετά τον έβαλα και κοιμήθηκε. Και μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι ευτυχισμένος», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Έτσι είναι η ζωή να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος και να την χαίρεσαι», συνέχισε.

Μάλιστα η Τζένη Μελιτά του εξέφρασε την έκπληξη της που είναι τόσο ψύχραιμος, με τον ίδιο να λέει «γιατί είμαι ευτυχισμένος».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω: