O Φοίβος Δεληβοριάς Live στη Θεσσαλονίκη 08/05/15

02/05/2015

Delivorias_8_5_Banner

Τη Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του Fix Factory of Sound (26ηςΟκτωβρίου 15, Πολυχώρος Fix. Τηλ. κρατήσεων: 2310 500670) ο Φοίβος Δεληβοριάς ζωντανά για όλους εσάς. Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00 και τα εισιτήρια ξεκινάνε από 11 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Viva.gr//11876//Public//Παπασωτηρίου//Seven Spots//Media Markt.

[box type=”info” ]Στείλε email με το ονοματεπώνυμο σου, στο [email protected] και κέρδισε μία από τις τέσσερις μονές προκλήσεις για τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στη Θεσσαλονίκη. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 07/05/15.[/box]

O Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει τη νέα του και πολύ επιτυχημένη παράσταση για μία και μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη και τη Παρασκευή 8 Μαΐου, καλεί τους φίλους και την ευρύτερη μουσική οικογένειά του στο FIX FACTORY OF SOUND, σε ένα μοναδικό, ανοιξιάτικο πάρτυ «γενεθλίων», στο οποίο είναι έτοιμος να κάνει μια μεγάλη -και επώδυνη γι’ αυτόν- αποκάλυψη: είναι ο «Μπάσταρδος Γιος»!

Μετά από 25 χρόνια μουσικής αυτοβιογραφίας, ο τραγουδοποιός -παρέα με μια μπάντα τεσσάρων μουσικών που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου-ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του, ξανασυναντιέται με «Εκείνη», με την «Κική», τον «Σκύλο στο Κολωνάκι», αλλά παρουσιάζει και ολοκαίνουργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια, για να φανεί πεντακάθαρα πως «η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία», όταν την αγαπάς.

O Φοίβος λοιπόν, για μία μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη και –ως γνωστόν, μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, ο Δεληβοριάς γίνεται Ντελιβεράς και εκτελεί παραγγελίες ως τον πρωϊνό καφέ της Κυριακής!

Μαζί του οι ένδοξοι μπάσταρδοι: Κωστής Χριστοδούλου-πλήκτρα, Σωτήρης Ντούβας-τύμπανα, YoelSoto-μπάσο, Γιάννης Πουπούλης-κιθάρες, ούτι. Φωτογραφίες-videos: Μάνος Περγιουδάκης,Μάριος Κουρουνιώτης, Artwork: Μανώλης Σπορίδης. Χορηγός επικοινωνίας: ANTIVIRUS MAGAZINE

Delivorias_Poster




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!