Σχεδόν όλοι οι ανδρικοί χαρακτήρες στο “House of the Dragon” είναι κακοί, επικίνδυνοι και αναξιόπιστοι, αλλά μερικοί από αυτούς είναι επίσης αρκετά σέξι.

Ως ηθοποιός, που υποδύεται τον Ser Criston Cole, στο “House of the Dragon”, Fabien Frankel, έχει γίνει ο απόλυτος καρδιοκατακτητής στη σειρά prequel του “Game of Thrones”. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου πάνελ στο Comic Con Stockholm, πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για τον Frankel, ότι ζήλευε, που δεν κατάφερε να φιλήσει τον Matt Smith (Prince Daemon Targaryen) στη σειρά.

Η ερώτηση, που τέθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του συγκεκριμένου πάνελ στο Comic Con ήταν: «Υπάρχει κάποια σκηνή στην οποία δεν συμμετείχατε που σας έκανε να ζηλέψετε;» Ο ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια:

«Η Milly [Alcock] που φίλησε τον Matt Smith».

Η Alcock έπαιζε τη νεότερη εκδοχή της πριγκίπισσας Rhaenyra Targaryen και είχε μια σκηνή με τον Smith στα πρώτα επεισόδια του “House of the Dragon”. Ο χαρακτήρας του Frankel είχε μια ρομαντική σχέση με την πριγκίπισσα, αλλά τελικά του ράγισε την καρδιά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Frankel μιλά ανοιχτά για τον Smith. Όταν κυκλοφόρησε το “House of the Dragon”, ο Frankel είπε στους Times του Λονδίνου:

«Ο Matt είναι πολύ σέξι σε αυτή τη σειρά, είναι ο πιο σέξι, που τον έχω δει ποτέ».

Οι ηθοποιοί είχαν, επίσης, μια συνεχιζόμενη μυστική θεωρία, ότι οι χαρακτήρες τους έτυχε να φλερτάρουν σε μερικές από τις σκηνές, που γύρισαν μαζί. Ο Frankel σημείωσε:

“Θυμάμαι τον Matt να λέει: “Ίσως φλερτάρουν, ο Criston και ο Daemon.” Είναι αστείο, γιατί το ίδιο είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα.” 

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, ότι η πρώτη σεζόν του “House of the Dragon” θα έπρεπε να περιλαμβάνει ένα φιλί μεταξύ του Frankel και του Smith. Ισως την επόμενη φορά!

Η πρώτη σεζόν του “House of the Dragon” προβάλλεται στο HBO Max.

House of the Dragon: Ο Daemon Targaryen είναι αμφιφυλόφιλος