House of the Dragon: Ο Daemon Targaryen είναι αμφιφυλόφιλος

29/09/2022
από
House of the Dragon
House of the Dragon

Μια διαγραμμένη σκηνή του House of the Dragon αποκάλυψε ότι ο Daemon Targaryen είναι επίσημα αμφιφυλόφιλος.

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής συμποσίου, στο έκτο επεισόδιο του prequel του Game of Thrones, φήμες πυροδοτήθηκαν από μια σκηνή γεμάτη σεξουαλική ένταση μεταξύ του Daemon και ενός άνδρα υπηρέτη.

Η αλληλεπίδραση των δύο, διάρκειας μόλις μερικών δευτερολέπτων, είχε μερικούς σαγηνευτικούς ψιθύρους, αλλά, όταν το HBO αποκάλυψε μια διαγραμμένη σκηνή αυτήν την εβδομάδα, οι φανς παρατήρησαν μια λεπτομέρεια που επιβεβαίωνε ότι «ο Daemon Targaryen είναι ένας αμφιφυλόφιλος βασιλιάς».

Ο λογαριασμός Twitter “Out of Context House of the Dragon” δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη διαγραμμένη σκηνή, η οποία έδειχνε τον Daemon και τον ίδιο υπηρέτη σε μία σκηνή να βρίσκονται στο παρασκήνιο.

«Ο Daemon Targaryen είναι κανονικά αμφιφυλόφιλος», έγραψε στο Twitter.

Ένας άλλος είπε: «Λοιπόν οι φήμες είναι αληθινές;! Daemon, ο χαοτικός αμφιφυλόφιλος βασιλιάς!»

Ένας τρίτος έγραψε στο Twitter: “Ο Daemon αμφιφυλόφιλος; Κοίτα που νόμιζα ότι ο πρίγκιπας μου δε μπορούσε θα μπορούσε να είναι περισσότερο καυτός.”

Στο ατελείωτο κουήρ δράμα της σειράς, βλέπουμε στο πέμπτο επεισόδιο την πριγκίπισσα Rhaenyra να παντρεύεται τον γκέι ξάδερφό της Laenor, ενώ ο εραστής του Ser Joffrey Lonmouth πεθαίνει τραγικά στον γάμο τους.

Στο έκτο επεισόδιο, από το οποίο κόπηκε το ομόφυλο φιλί ου Daemon, πραγματοποιείται ένα τεράστιο άλμα 10 ετών προς τα εμπρός, όπου βλέπουμε τη Rhaenyra και τον Laenor μια δεκαετία μετά τον γάμο τους με τρία παιδιά.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!