Ο Ματ Σμιθ διόρθωσε αβίαστα δημοσιογράφο για τις αντωνυμίες του Έμμα Ντ’Άρσι

13/06/2024
από
Οι θαυμαστές αποθεώνουν τον ηθοποιό του «House of the Dragon», Ματ Σμιθ, που διόρθωσε αβίαστα τη Σου Πέρκινς σχετικά με τις αντωνυμίες του Έμμα Ντ’Άρσι στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO.

Ο δεύτερος κύκλος του spin-off του «Game of Thrones» «House of the Dragon» ξεκινά στο Max στις 16 Ιουνίου, παρασύροντας τους θαυμαστές και τους τηλεθεατές πίσω στο βίαιο Westeros για περισσότερη προδοσία, πισώπλατες μαχαιριές και, όπως είναι αναμενόμενο, μεγάλους δράκους.

Μπορεί οι αντιμαχόμενοι χαρακτήρες του «House of the Dragon» να μην τα πάνε πάντα καλά μεταξύ τους στην οθόνη, αλλά είναι σαφές ότι οι πραγματικοί χαρακτήρες τα πάνε καλά εκτός Westeros.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Doctor Who» Σμιθ έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής, αφού χρησιμοποίησε αβίαστα τις σωστές αντωνυμίες του συμπρωταγωνιστ@, Έμα Ντ’Άρσι, σε μια συνέντευξη στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.

Παίρνοντας συνέντευξη από την πρώην οικοδέσποινα του The Great British Bake Off, Σου Πέρκινς, στην πρεμιέρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Leicester Square του Λονδίνου στις 10 Ιουνίου, το ζευγάρι μίλησε για την τελευταία σκηνή του πρώτου επεισοδίου της σεζόν, με την Πέρκινς να κάνει misgendering στο Ντ’Άρσι – χρησιμοποιώντας θηλυκές αντωνυμίες.

Ο Σμιθ επαινέθηκε που χρησιμοποίησε τις σωστές του Ντ’Άρσι στη συζήτηση τόσο αβίαστα και όχι μόνο από το πρώτο άτομο που έκανε το ποστ.

«Ο Ματ διορθώνει τη Σου για τις αντωνυμίες του Έμμα Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ», έγραψε ένα άτομο.

Σε απάντηση, ένας άλλος θαυμαστής πρόσθεσε: «Ο τρόπος με τον οποίο [ο Σμιθ] κοίταξε τη δημοσιογράφο κατάματα και είπε “They…”».

Το Ντ’Άρσι έχει εξηγήσει στο παρελθόν γιατί «τα ρούχα είναι πανοπλία» για τα non-binary άτομα σε μια συνέντευξη σε πρώτο πρόσωπο στο περιοδικό Highsnobriety.

«Η ενδυμασία, για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι κεντρικό στοιχείο για το ποιοι είναι και πώς εκφράζονται. Αλλά για τα άτομα με ρευστό φύλο ή τα τρανς άτομα, τα ρούχα παίζουν ακόμη πιο θεμελιώδη ρόλο», είχε πει.
Δες και αυτό!