Ο Elon Musk ζητά από τα γκέι άτομα «να κάνουν παιδιά»

26/03/2024
από
Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε ότι το «μόνο που ζητάει» από τους γκέι φίλους του είναι να «κάνουν παιδιά για τη συνέχιση του πολιτισμού».

Ο ιδιοκτήτης του X/Twitter προχώρησε στα σχετικά σχόλια στην πλατφόρμα – την οποία αγόρασε τον Απρίλιο του 2022 έναντι περίπου 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων – απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε ένας ανώνυμος χρήστης: «Αγαπάτε τους γκέι;».

Απαντώντας, ο 52χρονος ιδρυτής της SpaceX, Musk, έγραψε: «Η παρατήρησή μου είναι ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δεν είναι επιλογή. Οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν την αμοιβαία αγάπη και την ευτυχία εκεί που τους οδηγεί η καρδιά τους.

«Το μόνο που ζητώ από τους γκέι φίλους μου είναι να κάνουν παιδιά για τη συνέχιση του πολιτισμού».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk εκφράζει τις απόψεις του για τον πληθυσμό του πλανήτη.

Απευθυνόμενος στον κόσμο στο φεστιβάλ Atreju, που διοργανώθηκε από το συντηρητικό (ακρο)δεξιό κόμμα «Αδελφοί της Ιταλίας» τον Δεκέμβριο, είπε στους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα μωρά για να διασφαλίσουν ότι ο «πολιτισμός» τους δεν θα «εξαφανιστεί».

Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι, σε αντίθετη περίπτωση, «ο πολιτισμός της Ιταλίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας θα εξαφανιστεί».

Στην ίδια εκδήλωση, ο Musk οργίστηκε για τον λεγόμενο «ιό του woke μυαλού», ένα θέμα στο οποίο συνεχίζει να αναφέρεται και το οποίο έχει αποκαλέσει «αντί-πολιτισμικό», και επίσης για το οποίο έχει χλευαστεί.

Ζυγίζοντας διάφορα θέματα, έγραψε επίσης στο X: «Οι θέσεις μου είναι κεντρώες: ασφαλή σύνορα, ασφαλείς και καθαρές πόλεις, μην χρεοκοπήσετε την Αμερική με τις δαπάνες, ο ρατσισμός εναντίον οποιασδήποτε φυλής είναι λάθος, καμία στείρωση κάτω από [την] ηλικία συναίνεσης. Είναι αυτό δεξιό;».

Από τότε που ανέλαβε το X, ο Musk έχει επικριθεί πολλές φορές για τις αντί-τρανς πολιτικές που ακολουθεί η πλατφόρμα, καθώς και για τα τρανσφοβικά σχόλια που κάνει ανά καιρούς ο ίδιος.
Δες και αυτό!